Sara Nygren

2010-08-30
18:44:04

sweeeet
Tjooho idag har jag fixat Skype och skrivit klart mitt cv på ENGELSKA! Yes duktigt duktig, nu är det inte mycket kvar och det är bra för snart är det freeedag.
Ska trycka i mig lite fläskfilegryta med pasta snart innan jag drar till Tobbe. Tänk er att han satt 5 timmar på akuten och väntade på mig, med min mamma. Så nu kan dom varann utan och innan till tror jag! Go han är <3


2010-08-29
18:02:36

Craybye party

Hellllo! Nu har det hänt mycket sen jag skrev sist tror jag. Har iaf jobbat klart på Max så just nu kan man väl säga att jag arbetslöööös i en vecka nu. Sen blev det en tripp till akuten i torsdags natt. Vet inte riktigt vad som hände, men när jag väl kom dit börja dom snacka om njurarna och blindtarmen, men men nu mår jag iaf bättre.
Igååår då var det the BIG day, CRAYBYE PARTY hemma hos mig, min och Ericas hejdå/kräfskiva fest. Så vad ska vi säga om den? Lyckad tycker jag allt :) Jag hade skitkuul iaf och det var gott om folk!
























2010-08-24
19:50:41

And I still say that you shine brighter than anyone
Yeeees, Tobbe kommer komma ner till Sydney. Minst en månad hoppas jag. Jul-nyår- min 21års daaag :P ah det skulle sitta fint :) Så nu ska jag hjälpa han att sälja lägenheten sen är det bara att booooka.

Min älskling <3



2010-08-23
16:10:02

My first kiss
Idag mår jag redan bättre! Pencillin är bra grejer. På onsdag- fredag blir det nattjobb sen är slut med det. Blir att försöka planera och fixa nu inför lördag. Gräset är klippt, krattat och altan är städad. Ska försöka handla imorn alla dekoration och maaaat :)

Sitter och kollar på resor. Luuuugt, det är inte till mej! Tänkte ju försöka få ner Tobbe & Tina till Austalien i dec-jan. 11212 kr tur&retur är den billigaste jag hittat! Bra pris!


2010-08-22
18:21:12

Oh yeees...no

Helgen som varit i bilder :)

Fredag
Jag och tobbe åkte till degerforsmarken och köpte föööör mycket onyttigt. Åt pizza på tobbes gamla favvoritstället, men dom hade bytt ägare sååå det var väl inte wooow direkt. Sen tog vi med oss Melvin hem till mig för jag skulle få vara hundvakt när tobbe var på träning. Seeeen åkte vi hem till tobbe och hade en mysig fredag. Kokosbollar är gott!







Lördag
Börja med att jag jobba hela dagen. Ingenting funka som vanligt, helt ärligt är jag trött på skiten. Vill bara där ifrån. Det ända som jag kommer sakna är alla goa vänner jag har där.
Seeen blev det utgång med Tina, som vanligt är det alltid lika roligt att gå ut med henne. Lyckad kväll på Hotellet som slutade bra hemma hos min man.









Söndag
Yes började morgonen på vårdcentralen. Fått pencillin nu iaf som jag ska äta i 5 dagar. Hoppas det blir bättre för vill ju inte vara dålig när jag ska åka. Så dagen har spenderats i sängen. Väntar bara på att tobbe ska komma förbi nuuu.
Jaaa det var nog allt. Nästa vecka kommer gå åt att försöka bli frisk, jobba och självklart planera till festen på löööördag.


2010-08-19
19:14:53

Lady Elliot Island
Har hittat ett nytt ställe jag vill besöka under min resa i Australien! Lady Elliot Island. Hur vackert som helst! En jättelite ö lite utanför Queensland. Precis vid det stora barriärrevet. Hur underbart ser det inte ut!









2010-08-18
13:35:50

Från och med Du
Godmorgon! Vaknade upp med lite huvudvärk men sen kom jag på att jag är ledig fram till lördag, så då klarna jag upp lite :)

Idag ska jag börja min frukost med vindruvor, choklad och självklart vitamin Well! Sen ska jag åka hem och invänta Erica för idag ska vi fixa skyltar inför festen. Blir bra det här!




2010-08-16
15:34:21

work it!
Precis tryck i mej min kycklingsallad med mangoraja sås och druckit min Vitamin Well. Ska snart bege mig till jobbet för att jobba natt.
Dags att komma iform igen tänkte jag nu innan resan, sen där nere ska jag träna som aldrig förr. Så jag kommer hem snyggare än nånsin! hah


2010-08-16
14:02:56

Sommar 2010

Tänkte sammanfatta lite av våren/sommarn 2010. Har verkligen haft en KUL sommar. Bästa hitills!

Köa till lady gaga i maj







Utgång på Ambasadeur och Sturekompaniet



Jag och Tina drog till Magaluf













En blöt natt på BCM, bästa utestället nånsin









Midsommar i Finland









Kan erkänna att jag inte mådde så bra på söndan


Fest hemma hos Syskonen Wallin






Grillning hemma hos mej




Skara sommarland





Putte i parken



















2010-08-13
20:42:57

Where do we go when we go from here
Idag har jag hunnit med mycket! Först har jag jobbat, sen tog jag och Jossan en fika på Som hemma, mycket trevligt! Hängde sedan med mamma och pappa till farmor och farfar, kommer ju inte träffa dom på en braaa tag :) Sen nu är jag hemma. Har köpt choklad, vindruvor och Vitamin Well så nu väntar jag bara på att tobbe ska titta förbi, för ikväll blir det FREDAGSMYS <3

Imorn blir det jobb sen ska jag äta på Jack med alla tjejerna (avskedsmiddag med sofia som ska flytta till Göteborg) sen blir det nog utgång med Erica :) Detta kan bli en mycket bra helg!

Btw; kom på att idag har jag haft körkort i två år!  Så nu är det sååå mitt :)



 

2010-08-12
13:58:24

BIANCO
Igår drog Erica och jag in till örebruu. Hade inte tänkt mej nån shopping men ah..det blev ett par skor iaf. Men ni ska få höra priset! Ordinare pris 750, sen rea 300. Men sen hade jag presentkort på två hundra så behövde endast betala 100 kr för dessa skönheter :) Enkla, svarta och höga, från BIANCO. Ska absolut med till Austalien!


2010-08-08
18:04:09

S(k)öööndag

Yeees, helgens nattjobb är gjort och tror det kan ha varit mina sista innan jag åker. På Tisdag ska jag jobba på Max i örebruuuuuu, Marieberg, med Rebecca. Ska faktiskt bli kul, kan ju det köket sen förut men ska bli kul att se en annan restaurang.

Ikväll blir det en hemmakväll med tobbe med maaat och film. Karate Kid står nog på schemat :)



Jaden Smith, så jäkla söööt


2010-08-06
14:06:46

Hello zeeebra
Ny resväska, endast 499! Jag kommer ju garanderat zeee den bra på flygplatsen :) Tyckte att jag behövde en lite större en min rosa. Så nu ska jag börja packa lite smått.



2010-08-06
12:53:42

Olympus
Yes nu är den inhandlad, min första undervattenskamera :) Kommer bli fantastiska bilder när vi dyker i Austalien!



´



2010-08-06
11:38:34

VITAMIN WELL

Har börjar bli besatt av en ny grej, Vitamin Well. Så himmla gott och nyttigt, helt ärligt känner jag mig faktisk lite piggar också när jag tryckt i mig en :)
Finns i alla möjliga smaker och med olika vitaminer men min favorit är nog Grönt äpple och Fläder/Lime. Tobbe köpte två till mig igår, bara sådär!glad man blir dåå :)


2010-08-04
19:16:38

Natasha bedingfield

Idag har jag jobbat sen tog jag cykeln och cyklade direkt till Erica för att planera inför den 28e! Känner på mig att det kommer bli riktigt bra. Vi tänker BIG!

Sen nu ska jag städa lite för ikväll kommer mor&far hem från turkiet, även tobbe kommer hiiiiit :)

Här är en låt med Natasha bedingfield som jag har leeetat efter länge som jag jämt lyssna på förut, lite deppig men hur skön som helst!



Vill ha denna klänning från Sherri Hill, dom har den på syrrans jobb, men det får bli en dag då jag är riiiiik :)


2010-08-03
21:27:26

Blueberry pie
Väntar på tobbe, liten överraskning åt han, hoppas han gillar den :)


2010-08-03
19:16:50

Meatballs
Jag vet att det är en månad kvar innan jag åker men hade tid över så gjorde om bloggen lite. Lite mer tropiskt tema, haha. Aja, somsagt en månad kvar. Nu är det bara lite småsaker kvar att fixa!

Nu ska jag ta en promenad och köpa lite meatballs, hungrig!

Så bye bye :)

Snart snart flyttar jag till värmen