Sara Nygren

2011-11-29
22:36:06

nöjd
Alla tentor och uppgifter är godkända! Om två veckor är det praktik i Karlstad och jul i karlskooooga. Ser fram emot de kommande två månaderna, natti natti!
-
Lucy är uttråkad på föreläsningen...

2011-11-29
01:47:28

Jag skulle vilja beställa lite färg och muskler tack?
Ja men det skulle väl inte vara helt fel? En vecka innan jul så man är brun och fin till snön kommer. Jajajaa tror jag kommer få vänta till sommaren innan det händer. Men muskler ska jag allt ta och fixa!
-
BTW: Uppsalabilder kommer inom kort. Försökte lägga upp dem igår men alla kom uppochner så störde mig lite!


2011-11-24
20:30:27

Krisövning
Ojojoj vilken dag! Jag sitter här i soffan helt slut efter skolans krisövning. Vi var olika redaktioner som blev indelade i olika redaktioner. Presskonferens, TT-nytt och tv-nyheter. Vi fick nyheter som krig i Lettland, svenskar inblandade, kärkraftexplotion i Uppsala mm. Helt galet. Deadlinen var halv tre så det var ont om tid. Men jag tycker vi gjorde ett bra jobb och man är en erfarenhet rikare. Så fort jag kom hem så slockna jag i soffan! Nu ska jag försöka plugga lite men vi får se hur det går med den saken. Sitter mest och tänker på morgondagen. Ska nämligen spendera hela helgen i Uppsala. Kommer bli najs, vet inte ens om jag varit i Uppsala förut?
--
Hade varkligen inge passande bild till detta inlägg så får bli en oldie :)

2011-11-23
19:23:44

Kommunalpolitik & risifrutti
Fortfarande kvar i skolan, låååång dag för mig. Ska om en timme bege mig in till stan då jag ska träffa Mattias för en liten stund. Den jäkeln drar till Thailand en månad imorn. Skulle ju inte sitta helt fel med lite sol och värme!

2011-11-22
22:58:13

dikt
Här kommer min dikt som jag skrev igår natt, ingen big deal bara några ord.
-----------------
---------
----
Du får mig att tänka som ingen annan kan
Du får mig att vilja tro att denna kärlekshistoria är sann
-
Du får mig känna som jag aldrig känt förut
Du får mig att undra hur jag nånsin ska stå ut
-
Att känna din värme mot min kropp,
är som att försvinna ner i en varm kopp
-
Varför ska det vara så svårt,
varför så mjukt men ändå så hårt
-
Ena sekunden är du här med mig
medan andra sekunden är jag mil ifrån dig
-
Kärlek ska aldrig ha något stopp
Men att vilja är en kamp om hopp
-
Man ska njuta för stunden,
men helt plötsligt är man inte längre bunden
-
Dagen kanske kommer då drömmen slår in,
men då kanske jag inte längre är din


2011-11-22
20:31:23

KOM OCH TA!
Hello! För några veckor sen så köpte jag tre par skor från Nelly. Två passa utmärkt men ett par var dock för stora. De här stackarna kan jag alltås inte ha. Jag testade en gång men icke sa nicke. Så nu tänkte jag ge bort dem till den som vill ha. Gratis skor tackar man väl inte nej till?!
-
Det är storlek 36 men jag skulle chansa på att det är mer än 37. Klacken tror jag är runt 13.5 och platån 3-4. De är skitsnygga på och sköna samt använda knappt en gång. Man kan hämta dem i Stockholm eller vänta till dec då jag kommer till Karlskoga. Vill ge dem till nån annan så jag med gott samvete kan köpa ett par nya ;)!

2011-11-22
01:10:22

stor grej på g!
Tror det eller ej men jag håller på att skriva min livs första DIKT! Håll ögonen öppna för imorgon släpper jag den..

2011-11-22
00:27:01

Jag.måste.klippa.mig...NU
Men det är ju så jobbigt, vet ju att hon kommer ta halva huvet! Det kommer behöver efter ett halvår i saltvatten och sol. Men men det växer ju ut...

2011-11-22
00:21:38

Skinny Lover
Bra musik jag har hittat på sistone! Kan inte sluuuta lyssna på denna underbart sköööna låt. Ska snart gå och sova men hinner nog lyssna x antal gånger till!

2011-11-20
23:42:34

Breaking Dawn
Hur ska jag kunna kolla mig till nästa film kommer?!?! Jag älskar den här filmserien och blir helt fast under filmen. Tiden bara springer iväg! Musiken var även fantastisk. Rekommenderar verkligen att gå och se den, men kolla på de andra filmerna innan!

2011-11-19
13:31:25

Jag gråter ba i regnet

2011-11-18
23:59:30

keep on wooorking
Blev ingen utgång idag, var nog lika bra eftersom jag inte ens mår bra. Halsont, huvudvärk och jääävligt ont i nacken av nån konstig anledning. Har testat Zon salva som man smetar på, dock gick den ut förra året så imorn kanske jag vaknar upp med eksem över hela kroppen...hehe.Tror det är allt kommunfolk som har smittat mig, även fler i min klass som mår dåligt.
Det konstiga är att varje gång jag får en lugn stund så känner jag mig krasslig. Så fort jag har nått att göra som håller mig igång så går det bra. Det gäller att smacka kalendern så jag aldrig stannar upp.
...
Har förövrigt planerat klart jul, nyår och MIN FÖDELSEDAG, mycket kul att se fram emot :)
...
Imorn blir det plugg och sen ska jag in till stan för att få kolla på när Malin provar bröllopsklänning, stor dag för en syster <3
...
Min drömklänning skulle jag nog säga :)

2011-11-17
23:37:07

Blueillume
Min nya tandbelkningstandborste lyser upp hela badrummet!

2011-11-17
23:15:21

Jag skulle känna exakt likadant om mamma och pappa tog mitt godis....
Roligt klipp från Jimmy Kimmels show där han vill att föräldrarna ska lura sina barn att de har ätiti upp deras halloweengodis. Jag känner sorgen med dem...

2011-11-17
22:23:34

den känslan
När man vet hur mycket man har suttit och pluggat de senaste veckorna så känns det bra att man bara kan lägga det bakom sig och gå vidare, underbar känsla! Nu väntar jag bara på den värsta tentan som avgör det mesta...håll tummarna för mig!
När man vet hur mycket man har suttit och pluggat de senaste veckorna så känns det bra att man bara kan lägga det bakom sig och gå vidare, underbar känsla! Nu väntar jag bara på den värsta tentan som avgör det mesta...håll tummarna för mig!

2011-11-16
22:32:32

Journalist?
Vilken dag! Har varit på kommunen, granskat diarier, ätit skolmat bland förskolebarn, varit i Kallhäll och intervjuat en kvinna på 4H och talat med en nämnd.
Håller på att lappa ihop en artikel och jag tror den kommer bli BRAAAA! Superkul att få uppleva det riktiga journalistjobbet!

2011-11-09
21:23:26

MÖSSA
Hello Hello! Dagen i all ära har spenderats i skolan mad Sofia för lite tentaplugg. Sen var jag på Kungsgatan 4 på intervju. Det gick suuuperbra och jag var helt facinerad av all omgivning. Hoppas Hoppas Hoppas! :)
Jag vill bara ha fredag nu så tentan är gjord så jag kan slappna av i helgen.
---
Min nya mössa!

2011-11-07
21:42:50

HELT JÄKLA UNDERBART
Fick tillbaka den tenta som jag gjorde för drygt två veckor sen som handlade om ekonomi och upphovsrätt, skiiiiitsvår men jag KLARA DEN! Helt jäkla fantastiskt.
---
Sen på onsdag är det på med kostymen för då ska jag på arbetintervju på ett företag. Sökte lite på skoj och gick vidare i olika moment. Nu är sista momentet så dags att hålla tummarna för det verkar vara en bra jobb.
---
Får besök fredag till tisdag som kommer bli fantastiskt roligt. Hade jag inte väntat mig :)

2011-11-06
14:55:15

Fint ska de va!
Idag är det tvättdag för mig. Men medan jag väntar på tvätten så passar jag på att plugga lite. Tenta på fredag och jag MÅSTE klara den annars blir det plan B i vår.
Malin är fortfarande i Göteborg och Viktor är på jobbet så jag passar på att äta kötbullar i gräddsås på burk. Fint ska de va!
---
Idag känner jag mig mycket piggare och ser fram emot en ny vecka. Tror den kommer bli bättre än förväntat, även fast jag har tenta...
image description

2011-11-06
00:09:59

jag vet...
..kärlek vid första ögonkastet! Eftersom jag lyckades supa bort en röd sko i somras så lät jag mig själv köpa ett par nya, och dom här är ju bara omg!
image description

2011-11-06
00:07:16

BULLE!

2011-11-05
21:46:42

VARNING FÖR SKITHUMOR
Asså jag har nu haft två ruttna dagar i rad och tror söndag kommer se lika rutten ut. Gick till apoteket i morse och köpte lite värktabletter, var helt slut och gick hem igen. Skulle ta en lite power nap vid fyra men vaknade upp när Viktor kom hem från jobbet vid sju?!? Känner mig lite bättre nu men är fortfarande ute och seglar.
Sitter och pluggar överklassvenska och kollar på the box med Viktor. Men fick helt plötsligt en skrattattack efter att ha sett den här videon.
VARNING OM MAN INTE GILLAR SKITHUMOR! Det är tydligen såhär flodhästar försvarar sig enligt Viktor.
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-VN2KRxTdjE?version=3&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-VN2KRxTdjE?version=3&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Asså jag har nu haft två ruttna dagar i rad och tror söndag kommer se lika rutten ut. Gick till apoteket i morse och köpte lite värktabletter, var helt slut och gick hem igen. Skulle ta en liten power nap vid fyra men vaknade upp när Viktor kom hem från jobbet vid sju?!? Känner mig lite bättre nu men är fortfarande ute och seglar.
----
Sitter och pluggar överklassvenska och kollar på The box med Viktor. Men fick helt plötsligt en skrattattack efter att ha sett den här videon.
VARNING OM MAN INTE GILLAR SKITHUMOR! Det är tydligen såhär de markerar sitt revir enligt Viktor.