Sara Nygren

2010-03-31
18:18:50

30 days in prison

Precis trääänat. Gud vad mycket man kommer på under träningen. Jag och tina har insett att vi måste snåååla under april månad eftersom maj kommer blii riktigt naaajs och det är lika med dyyyyrt. Så 30 days in prison blir det framöver. Detta innebär:

  • Ingen onödig shopping
  • Mycket träääning
  • Mycket joooobb
  • Bara ekonomiska utgångar
  • Sluta fika och äta ute


Vart har alla tagit vägen? Hoppas alla hittar tillbaks till sommmmaren!


2010-03-31
13:22:52

You can’t make up your mind, mind, mind, mind, mind. Please don’t waste my time, time, time, time, time

Hellluu, ska snart gå till jobbet och hämta tina för vi ska trääääääna, yes yes äntligen!

Sean Kingston & Justin Bieber "Eenie Meenie"


2010-03-30
23:52:10

Magaluf
Yeees! Den 21 maj blir det Magaluf med min Puff och kanske en viss Natta ;D
Nått ställe som vi bara måste till är BCM, verkar helt sjuuukt bra, typ störst i europa med 3 våningar och plats för 4000 pers.. mmm visst låter det kuuuuuul :)



















2010-03-30
20:24:53

Stop callin stop callin I don't wanna think anymore! I left my head and my heart on the dance-floor

Lady Gaga- 38 dagar kvar!


Hello hello baby you called
I can’t hear a thing
I have got no service
In the club, you say? say?
Wha-wha-what did you say huh?
You’re breakin’ up on me
Sorry I cannot hear you
I’m kinda busy
K-kinda busy
K-kinda busy
Sorry I cannot hear you I’m kinda busy









2010-03-30
18:54:28

And if there’s room for dessert then I want a piece
Igår var jag med karim och vi laga taco och kolla film, kulkul :) Sen nu idag så gick jag och tina på stan, tina hitta lite kläder och jag köpte en ring, seeeeen skulle vi till trebutiken för att jag skulle lämna tillbaka min sladd som typ är helt sönder.
Och där jobbar knepigaste kille, oooommmgg, först börja han skaka hand med mig och jag var inte beredd på det så jag gick typ in i låda på golvet, sen börja han babbla massa konstigt och att det skulle ta två veckor tills jag skulle få en ny, suuuuug f*ck skiiiiiiit, irreterad blev jag, men men, då undra han om jag ville köpa en ny för 500? NOOOO WAY, men aja, då fråga jag om man var tvungen och hämta den här, då säger han ahh men försöker sen skämta till det och säger att han kan komma förbi med den, nu när han vet vart jag bor (fick fylla i en lapp) OCH bakom mig står Tina och skrattar, piiinsamt..

Men får låna karims sladd för han hade tvåå, snääääääll va :) Sen fick jag även ett par skidglasögon av han som är roooosa, kommer passa perfekt till min dress i backen, tack tack!

Nu ska jag damsuga sen ska jag iväg och sooola, byyeee byyeee

ehe.. bjuder på denna underbara bild och en videooooo




2010-03-29
13:58:48

säääääfsen

I helgen blev det ju säfsen. Vi var ett gäng på 8 pers som åkte, suuuperkul! Vi lärde mina småkusiner att åka och dom var grymma! heeelt otroligt. Sen blev det även lite bastu och after skiii :)

Heh hände en lite kul grej i liften också.. Vi åkte ju barnbacken för att lära kusinerna att åka och där i liften stog en ganska snygg kille som jobba där. Detta berättade jag för malin och hon bara skratta. Sen när vi ska åka sittliften så ska Malin, Viktor, Lars och Alex åka först, men då händer det nått! Dom kommer in fel och blir påkörda av liften så Lars slänger sig på nödstoppen, Viktor ramlar och drar med sig lilla Alex som är livrädd eftersom det är första gången för han att åka. Och Malin..! hahah hon trycks upp på fönsterutan på glasbåset där personalen sitter, haha och gissa vem som sitter där? hah den snygga såklart och bara skakar på huvet! XD haha och vi står bakom och bara skrattar ihjäl oss., åh nu skrattar jag igen HAHAH

hah aja här kommer lite biiilder :)

 

 










 







2010-03-25
15:12:01

Spend all your time waiting, for that second chance
Hellu, känner mig frisk och kry idag! Så snart blir det natt jobb med min tiiiina. Men först ska jag packa klart inför helgen för då blir det sääääääfsen.

Den här veckan har helt klart suuugit, så jag hoppas helgen blir bättre, men nästa vecka ska jag göra så jääkla bra! Har så mycket kul jag vill göra, så passar ju perfekt att jag har många lediga dagar :)

STÖÖÖRT
Kollade lite på Uppdrag granskning igår (vuxenpoäng). Det handlade om en 14årig flicka som blev våldtagen på skolan av en äldre kille. Hon polisanmälde och han erkännde. Men samhället trodde flickan bara ville tjäna pengar och tog killens sida och prästen hyllade han när han kom till skolaavslutningen (hon hade flyttat 50 min därifrån). Men efter skolavslutningen så våldtog han ytterliggare en 17 tjej. Men fortfarande står Örnskäldsviks innevånare på pojkens sida? Det finns en facebook grupp med över 4000 medlemmar som trakaserar och hånar de två tjejerna. Är inte detta sjukt?
Blev såå arg igår när jag såg detta.Nu idag såg jag att prästen tydligen har blivit anmäld, inte mer än rätt! 

Nu ska jag göra iordning mig för jobbet, Ciao!

Bikini, H&M :)

2010-03-24
17:57:48

Immunförsvar

Sitter här och läser om hur man ska få bättre immunförsvar, så man inte blir sjuk så ofta.

  • sluta stressa
  • få mer solljus
  • bra sömn
  • mer motion
  • inte bli överviktig
  • nyttig kost (bär, frukt & grönsaker)
  • äta mer ägg (motverkar virus och bakerier)
  • äta vitlök som stärker kroppens försvar
  • drick te

Så om jag nu sammarfattar allting så borde det bästa för mig vara att åka utomlands för att inte stressa, få solljus, springa på stranden, äta nyttig frukostbuffe och avsluta med en te på balkongen? :)



2010-03-24
13:31:06

sakta men säkert..
Yes, dålig uppdatering jag vet, men har helt seriöst varit jävligt sjuk, men nu känner jag att jag börjar gå åt rätt håll! Kanske till och med kan jobba imorn, hoppas på det :)

Till helgen, om jag är frisk, så blir det att åka till säfsen. Kan bli kul, inte åkt skidor sen förra vinter.

Aja nu vet ni lite, orkar inte skriva mer, hörs sen!


2010-03-18
15:50:09

doesn't everybody want to fall in love
Precis lagat maaat, det blev lasagnette, blev helt okej faktikst :) Nu ska jag gå ut och gå, kanske stannar och solar en stund med :)

bjuder på en hemsk bild idag och en lite söt vers, varsegod!
 


 

2010-03-18
12:05:20

Heey heey, yeeah yeeah
Nu ska jag söka ubildningar!



jammmmi Charles Bartholomew



 

2010-03-18
00:43:13

sweet dreams
Haft en bra ledig dag idag! Sov kanske lite för länge men imorn blir det upp i tid då jag ska säga hej då till Thereses som åker till London på lördag ett år.
Fick finbesök förut så då blev rummet städat, braaa sara!
Nu blir sängen, gonatt :)






En mini MJ

2010-03-17
02:50:47

Zzzz
Kom hem från jobbet för ett tag sen, borde egentligen sova eftersom klockan är snart två men är inte trött. Så satt mig här och kom på att jag kan se lite serier jag missat, ska börja med Ballar av stål :)

Idag bjöds det på träning med tina, gick helt okej faktist, vi har insett att vi inte får ta i för hårt, eftersom vi inte vill bli biff utan mer slim :)

Jag är sååå pepp på sthlms helgen i maj! Lady gaga & student SM, GILLA. Tågbiljetterna är redan bokade och betalade så det känns braaaa :)

Imorn (idag) är jag ledig, ska iväg och träna en stund och sen sola lite, sen får vi se vad som händer på kvällen, känner för en softardag tror jag, med tanke på vad jag ska stå ut med i helgen.

Hah ett litet klipp från gammmla Ballar av stål!


2010-03-15
13:51:28

Even if you were a million miles away,I could still feel you in my bed

Strååålande väder ute! Så nu ska jag gå ut och gå innan nattjobbet börjar igen. Ikväll blir det med min pärla Tina :)
Detta är min "jobbiga" vecka på jobbet, meeen det gillar vi! Känner på mig att det kommer bli en bra vecka, personalfest på fredag, kan nog blir rooowligt :)

Jag är så glaaad glaad glaaad, åh! Varför MIG? I himmmlen just nu, gaaaaaah







2010-03-10
00:51:56

Lev livet
Tjooo! Igår hade jag en jätte bra dag i örebro med Mattias. Först gick vi på stan, jag hitta en jacka, sen åt vi mat. Sedan gick vi hem till han men först hyrde vi film och köpte lite mer mat, vi lagade spagetti och köttfärsås, jammi säger jag bara, mattias kan laga mat! :)
Filmen hetta Dance flick och var gryyyym, en parodi på en jäkla massa filmer som save the last dance, step up, HSM, twiliiiigt, hairspray mm, mycket rolig!

Idag då har jag också haft en riktigt bra dag :) Var på möte vid tre sen blev det träning med tina som sedan ledde till fika på melkers och även lite käk på donken, men där sluta inte kvällen! Den fortsatte till Miss Maria där även lolli var, myyyys och skratt på hög nivå, GILLA :)

Imorn blir det jobb till tre, får se vad kvällen bjuder på sen :)

Nu kollar jag 2 & ½ män, sen sova :)

BYEEE BYEEE


Mattias lagar mat


Dance Flick Trailer

2010-03-07
19:32:56

Heeeeelg...typ
Yes nu är helgens nattjobb över, gick vell helt okej, fick ett LITET utbrott där ett tag men tog mig samman tillslut :)
Nu är jag ledig i treeee dagar och ska nog ta att åka in till örebro en sväng, mattias ska hjälpa mig att hitta några snygga skooor på Bianco :)
Sen till helgen ska vi fira söta Emma, får se om det blir karlstad eller vart vi hamnar ;D

Nu blir det iaf att fixa mig lite sen iväg och se en braaaaa film, byee byeeee BITCHES


2010-03-05
14:27:38

uuuunderbart
Yes imornse klockan 09,30 blev ju biljetterna mina till lady gaga, sen gick jag och la mig och nu har jag vaknat, sköööönt. Idag då, blir att fräscha till sig med att hoppa in i duschen för ikväll blir det jobb med min uuuunderbara <3 Så det blir jobb fredag-lördag, känns jobbigt att missa Rebeccas fest men ni får helt enkelt festa extra hårt för mig och tina :)

Hade en sååå underbart bra dag igår! Vakna vid två, fick ääääntligen tag på min kära vän therese som ska dra till London ett år den 20 mars, känns tufft men är ju inte så långt bort, plus att det är nära och enkelt att åka å hälsa på :) Sen kom jag hem igen, käka mat med päronen som hållde på att packa och planera inför deras säfsen resa iiigen. Sen åkte jag iväg, såg på film, fick massage.. ah vad mer ska jag säga, UNDERBART var det! :)

Såååå tror jag kommer överleva denna helg med lite jobb, har ju min stjärna att jobba med och gosiga tankar att tänka tillbaka på :) mmm så äre! BYEEEE


2010-03-05
09:47:59

YEEEEEEEEEEEEEEES
JAAAAAAAAA! Har köpt biljetter till lady gaga nu! Såg lite mörkt ut där ett tag när jag fick sitta i låååång kö men tillslut! tillslut blev dom mina!! Så 7 maj i gloooben!!! Kan ju inte bli annat är braaaa! Så lycklig, ÄNTLIGEN :)

 





2010-03-04
16:32:19

I'll never be the same if we ever meet again
Har lagt ut den förut här men skit samma, den är ju sååå bra så det gör inget :) Nu ska jag ta tag i mitt liv och gå ut och gåååå i det fina vädret :) BYEEE




GE MÄ SOMMAR





2010-03-04
15:11:53

Take It Off
Ne nu börjar jag bli så här gaaalet sugen på att åka utomlands, vääärme, soool och skoj!
Någon som känner sig sugen?, jag är på iaf! :)





Ayia napa 09


2010-03-03
18:28:27

tooo bad
Haft en dålig dag ida, jobba och det gick inge bra, gick hem och sov...kul..
Aja ska försöka göra denna dagen lite bättre med att dra ner till Melkers för att lyssna på Ericas Miami resa, sååå nyfiken. Byeeee


2010-03-02
14:33:38

Jag tror jag är kääär
Läste på blogg.se idag och hittade Andreas Wijk, vet inte vad jag ska säga? Se och hör själv, jammmi.










2010-03-02
13:30:58

njaaa inte så kul kanske..

Men okej, hur roligt var det här då? Vakna vid sju imorse och sen dess har jag inte kunnat sovit. Efter en timme och 240 :- fattigare så går jag hem från vårdcentralen med en ny pensilinkur:/ Grejen är den att själva inflamationen inte är så jobbig men man blir ju sååå trött och slut av pensilinet.. ingen ooork, men aja, tur att det kom tillbaka nu så jag kan jobba i helgen igen för idag blir det inget jobb :/

Jag som skulle träna idag med tina :/ <3

Har köpt Cosmopolitan och lite godis som jag ska sitta och deppa med..deppp.