Sara Nygren

2011-12-18
17:24:47

Ny kavaj
Igår köpte jag en ny kavaj, superblå från HM! Nu ska jag, My och johan laga mat och kladdkaka, CIAO!

2011-12-18
15:09:59

Längtan
En vecka har nu gått och det har hänt en hel del. Efter mycket skit jag fick ta på första praktiken så bytte jag till en annan. Där trivs jag mycket bra och hoppas på en bra vecka.
Jag har nog träffat My varje dag! haha men vi har så kul tillsammans. I fredags var vi ute på Koriander med Sasha och hans kompis. Blev dock en tidigt hemgång. Gårdagen spenderade jag på stan och fixade lite juklappar. Sen blev det sushi med My. Vi råkade nästan göra en springnota!
Idag tror jag blir en lite lugn och skön söndag. Ska springa ner på stan en stund, så fint väder, sen har jag hört nått om en kladdkaka ikväll?
-
Lägtar dock hem lite ,hem hem, till lilla Karlskoga för att äntligen få träffa alla igen! Ska bli massa kul med familjen och släkten och ingen mindre än TINA ska fira med oss i år. Sen har vi ju NYÅR som jag tror kommer bli riktigt bra. Erica och Jenny har styrt upp det bra. Men jag tror att det kan bli ännu bättre om jag får det där lilla extra som jag saknat de senaste 3? åren..!
-
Nyår 2009/2010
-
Nyår 2010/2011
42 graders värme och bikini i SYDNEY
2 miljoner männsikor i väntan på 12 slaget och fyrverkerierna på Harbour Bridge och operahuset i Sydey!

2011-12-14
23:20:27

helvetesdag
Ska jag vara helt ärlig så är det helvetesdag 2 men orkade inte yttra mig igår. Ikväll kommer jag gå och lägga mig med nervositet i kroppen men det är mycket bättre än ÅNGEST som jag haft de två senaste dagarna..

2011-12-12
19:55:09

Första dagen är gjord!
Sådär du var dagen som man har haft mardrömmar om över. Det har gått bra på praktiken. Fick ett eget kontor så jobbade i stort sätt själv hela tiden. Fick skriva en notis och en artikel som ska vara med i tidningen i morgon.
I morgon blir det att åka till en skola som har en temavecka om våld. Det ska bli kul men det värsta är att jag ska köra dit själv, HJÄLP? Hoppas jag får med mig en fotograf som har koll på Karlstad. Efter praktiken träffa jag söta My inne i stan.
I morgon ska jag till henne och laga middag, ska bli mysigt. Nu snart är det natten men först en dusch, är helt sluuut!
-
Mitt skrivbord, sitter helt ensam i ett stooort rum. Imorn blir det att sätta i hörlurarna annars kommer jag bli tokig.

2011-12-04
15:38:09

Doggy
Här kommer sentimentala Sara igen. Inte för att jag är värsta hundlooover men den här filmen måste jag bara sprida vidare. Det handlar om ett gäng hundar som hela sitt liv har bott på ett labriatorie. Så det är första gången de får komma ut i verkligeheten. Deras första steg på gräset är helt ofatbart underbart att se!

2011-12-03
21:25:35

Im.in.love....agien
Dagen har varit ganska seg måste jag säga. Började med att plugga lite inför tentan på onsdag sen kom jag på att jag kanske borde köpa de skorna jag ville köpa till jul och nyår. Ringde lite samtal och alla sa att dom var SLUT. Som tur var fanns det ett par 35:or på Götgatan kvar så det vara bara att sätta sig på tåget. Och det var det värt! På hemvägen stannade jag och köpte sushi eftersom jag är själv hemma ikväll. Mycket gott! Nu är det "så mycket bättre" som gäller och sen bli det nog Gossip Girl. Imorn ska jag ta tag i pluggande rejält!
..
Lyckades även klicka hem två klänningar, så nu är jul och nyår fixat!
..
Här är dom nya underbara små skönheterna! Svarta 14 cm i mocka. Kommer passa till ALLT så jag ser det som en investering :)

2011-12-01
00:07:41

julkalendern 2011
Imorgon är det dags, årets julkalender! Dom brukar ju suga riktigt hårt så jag har gett upp hoppet på dom. Men i år ska jag fan kolla, mest för att komma upp i tid. Men tänk när julkalendern var "sunes jul" och "mysteriet på Greveholm". Så jääääkla bra!