Sara Nygren

2011-08-31
00:41:31

Från botten till toppen, från natt till dag
Gårdagen kan jag erkänna att jag kände mig både psykiskt och fysiskt dålig. Vet inte vad som hände, ont i lungorna så jag hade svårt att andas, feber så jag knappt kunde hålla ögonen öppna...Var sex timmar i plugget sen sex timmar på jobbet.
Allt kändes skit och jag ville bara gå och försvinna. Fatta inte vad jag hade gett mig in på i skolan? Hur skulle jag klara det?.......
--
Men idag, IDAG känns allt helt annurlunda! Vaknade upp med ett strålande humör och mådde relativt bra i kroppen. Febern var borta och lugnorna var bättre.
Skolan gick fantastiskt bra. Hade en riktigt bra föreläsning med en gästjournalist som har jobbat inom tv,radio och skrift! Han bjöd verkligen på sig själv, om sina misstag och hur man lyckas. Nu ska jag köpa hans bok!

--
Så från det ena till det andra, svart till vitt så kan allting ändras på en natt. Så när man säger att man ska sova över sakern så stämmer det oftast, att man mår bättre efter lite sömn! (Måste även tacka syrran som gav mig ett peppande tal, tack Malin <3)
---
Jag och Tina från i lördas :)

2011-08-24
17:47:40

Upprop
Uppropet gick jättebra idag. Skolan är supersnygg och modern. Vi var klara redan efter nio så jag och tre tjejer i min klass satt oss och fika.
I år tog dom bara in 20 stycken som ska läsa journalist med naturvetenskap som ämmne. Tänk er då att jag var reserv 23??! Men det var en hel del reserver på uppropet som inte kom in, tråkigt nog. Men känns bra med en liten klass så man syns hos läraren.
-

2011-08-23
22:26:36

Innan jag kände dig

2011-08-23
18:56:04

what a day honey
Dagen har gått stålande! Började med en fika på stan med Tim sen tog jag mig i kragen och gick till 3 på stureplan för att kriga. Fick äääääntligen tillbaka mitt modem som jag lämnade in i MAJ. Ska ringa kundservice imorn och kräva ersättning.
Kan erkänna att jag tog en sväng förbi Indiska och fyndade en hel del smycken. Köpte smycken för över 800 kr men behövde bara betala 165! oh yes Tina det är sant ;)
-
Sen hoppa jag på tuben för att ta mig till Kristineberg och hälsa på Erica. Vi tog en promenad i det stålande vädret och hamnade på en brygga. Naaaajs!
-
Nu står jag och lagar mat, bakad potatis med skagenröra och pankakor med keso och sylt, jammi!
IMORN drar jag till GÖTEBORG för att träffa TINA. Det blir galet galet med Timbuktu och hoffmaestro på fredag!
-
Nyår 2009

2011-08-23
00:27:34

Inte en vanlig morgon
Imorse när vi skulle börja morgonsamlingen så sa våran chef att alla skulle sätta sig i kättingflygaren (slänggungorna). Nästan alla satt där och helt plöstligt hade vi morgonmötet där. Helt otroligt. I mikrofonen fick vi höra om dagen åkbandsfärger och vad som händer i parken. Hah bra start på dagen! Dock började jag må illa efter fem varv men det blev bättre när jag kom ner på marken igen. Det märks att man inte är åtta längre och kunde åka hur många gånger som helst!
Hittade en rolig bild på en slänggunga, denna ska tydligen finnas i Köpenhamn

2011-08-23
00:11:49

Min stora dag..
Det finns en organisation som heter "Min stora dag" som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga deras drömmar. Många barn väljer att komma till gröna lund en dag med sin familj och ha kul. I lördas hade vi en familj som var där, men barnet fattades....det var helt enkelt för sent.
--
Så otroligt tragiskt...

2011-08-16
13:17:57

1 klass
Älskar att mitt liv börjar styra upp sig igen! Har precis bokat biljetter till Hoffmaestro/Timbuktu i göteborg den 26e.
Drar redan på onsdag nästa vecka efter mitt upprop på skolan. Ska åka 1 klass med x2000 för första gången, woooho!
Börjar förövrigt bli lite nervös inför skolan, tänk om det är svårt?

2011-08-11
01:00:25

Göteborg
Jag har ju helt glömt bort att berätta om Göteborg. Var där i tre dagar förra veckan och hann med mycket. Inte minst träffa min bästa vän TIIIINA.
Vi var ett gäng från grönan som hyrde en minibuss och hade grymt skojj! En rolig sak som hände var när jag, Trotte, Victor, Jacob och Anders skulle åka flumeride... "Den som är störst ska sitta fram"....Det beslutades snabbt att jag skulle sitta fram för då skulle jag bli minst blöt.... (NOT) Hur som helst så var det en jeeekla åktur och vi dök ordagrant ner i vattnet. Tur att det var fint väder och man torkade SNABBT!
Härlig liten semester som jag kommer minnas länge! :)

2011-08-08
16:31:22

JAAAAAA
Jag som trodde det var KÖRT med stora bokstäver. Men nej, jag kom in på skolan!! Ska alltså börja plugga till journalist till hösten/snaaart!
---
Jag är superglad och lääängtar redan till första skoldagen. Tänkt att få sitta i skolbänken igen och plugga nått som är INTRESSANT!
--
Har redan firat med att köpa ett par skor på Belle Shoes och ett par supercoooola halvlila/rosa jeans short från ACNE.
Fick även min lönespecifikation från juli och den ser gryyyyym ut, jobbade ca 180 timmar!
---

2011-08-01
18:27:35

Resten av ditt liv
HEEEEJ bloggen!
Nu börjar jag känna mig levande igen, har SEMESTER fram till lördag! Yes Yes opch planer har jag. Blir roadtrip med ett gäng härliga grönare på onsdag till skara och göteborg. Kommer tillbaka på freeedag.
Imorn ska jag även gå på allsång, måste ju passa på när man går in GRATIS. Malin, viktor och viktors mammas ska också meeed. Ska bli kul. Ser fram emot att se TIMBUKTU!
---
"Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet"