Sara Nygren

2010-02-28
13:09:57

Underbara lediga söndag
Godmorgon, sovit gott? Idag är det söndag och jag är ledig, var väldigt länge sen så jag vet inte riktigt vad man gör på söndagar? Sitter just nu i min rosa morgonrock och Shepherd tofflor, skulle vara väldigt soft att behålla denna outfit heela dagen, men vi får se :)
Hade en mycket bra gårdag, Tina är mitt allt <3 Hotellet levererade mycket braa!




Bild på mig och mimmi innan vi var påväg till strömpis i fredas (mimmis bild) :)

2010-02-27
15:29:59

Blah blah blah...

Stop ta-ta-talking that
Blah blah blah
Think you'll be getting this
Nah nah nah
Not in the back of my
Car-ar-ar
If you keep talking that
Blah blah blah blah blah





2010-02-27
14:35:20

na na na na hey, na na na na hey hey hey goodbye
Hemma i karlskoga igen efter en kanon dag/kväll i örebrooo. Först åkte jag in vid tolv med tina för att kolla lite på stan, sen så träffade jag karim, vi prata och hade trevligt :) Sen blev det käk på stan med tina igen innan vi begav oss till studentgatan 12. Inne i Marias söta korridorsrum gunga vi taket och sedan fortsatte kvällen inne på strömpis, mycket mycket braaa :)
Idag då ska jag börja städa här hemma för ikväll kommer mina damer hit för att ladda upp inför kvällen, lööönningshelg så kan ju inte bli annat än braa :)



 

Ge mig sommmar!


2010-02-24
12:31:20

If I let you go ...
Yes yes, idag ska jag jobba! Nu tänker ni varför är hon sa glad när hon ska jobba? Jooo förstår ni jag ska jobba natt med tina, två dagar i rad också, mmm inte illa va ;D. Men först ska vi ner en sväng på stan och göra lite ärenden, tänkte ta en sväng in på guldfynd och kolla liiite.

Eheh..jag och tina brukar sjunga på jobbet ibland, i headsetet, (hoppas inte chefen läser detta) men aja skitsamma, vi brukar sjunga varannan mening. Typ  först jag "But if I let you go" så fortsätter hon "I will never know"... aja ni fattar säkert inte men här får ni iaf låten :)



2010-02-23
23:03:53

Last Night





2010-02-23
12:41:15

Dance in the dark
Hej alla underbara! Är på så underbart bra humör idag, känns som allt är sååå bra, inga bekymmer just nu, UNDERBART!
Känner på mig att denna vecka kommer bli grym, har redan börjat braa och snart är det helgen och jag är leeedig heeela, alltså heela freda, lörda OCH SÖÖÖNDAG :) jaaa vet jag veet bra va ;D?
Blir att fira Maria på fredag i örebro, sen lönehelg på statt på lördag, mm gilla.
Aja måste rappa på lite, ska ner mot stan en sväng
SEEEYAAH


Gillar denna, H&M :)


Lady gaga - Dance in the dark ....mm pepp inför helgen? :)


2010-02-18
19:09:26

The wait is ova
Inte mycket att skriva idag tror jag, har spenderat dagen på gymmmet och en sväng ner på stan. Helt slut, kanske beror på inflamationen?Ajaa, shit the same, lika bra att ladda upp inför helgens jobb, 11:30 -20:30 fredag-söndag. Men ska försöka orka röra på mig på lördagkvällen, nått som lockar...
Kommer förövrigt bli dålig uppdatering antar jag, men tar igen det på måndag!
Nu ska jag se Anja åka, hoppas det går bättre för henne idaaaag, plus att jag ska äta lite mer kladdkaka och vindruvor, looooove it! Ha en braaa helg :)





2010-02-17
17:12:45

ehe.. lite dålig
Jag vet, jag är dålig, har inte skrivit på en vecka, men ser att ni inte svikit mig endå ;D ahhha?
Har haft fullt upp iaf, trääänat jobbat trääänat jobbat :) Men känns som träningen börjar ge resultat för idag kan jag knapp röra miiig.
Har ju hänt lite roliga grejjjer ocksååå, som idag fyller min syster 23 år, GRATTIS GRATTIS!
Har ju hänt lite miiindre roliga grejjer också, fick pensilin idag, käka i fem dagar, kul kul!
Ajaaa, ledig idag och imorn sen blir det jobba heeeela helgen, men blir braa så jag är extra pepp nästa helg :) Då blir blir det inflyttings/20årfest i örebruu hos maria, sen är det ju löningslööördag och jag är ledig! Blir att peppa hos louise då :) GILLA

Ska ta ett grönt piller nu, ujusch! och lyssna på min Calle :)





Ge mig sommmar och bara ben, nu!

2010-02-09
15:40:52

Tiiiisdag
Ni anar inte hur tidigt jag har varit uppe idag, klockan 8 gick jag upp! :O Skulle på utbildning på jobbet klockan 9 till 10 och sen gick jag och tina direkt till gymet :) Hade personlig tränare idaaag, yees det hade vi. Tror vi var ganska duktiga, han klaga iaf inte på oss ;P sen blev det mer bad än simmmm men det var ju varmt och skönt.
Precis gjort en snabb liiten film från igååår :)
Får se vad det blir ikväll, ingeeen aning än så länge.
Btw; imorn kanske det blir Ritz , naaajs vavava ;D

SEEEEEYAAAAAH



2010-02-08
14:37:30

Pulkarace
Åh som ni har väntat på ett nytt inlägg, men oroa er inte, här kommer det!
Har ju jobbat nästan hela veckan så inte haft nån tid att bloggat så får ta igen lite nu ist :) Hur som helst så har jag lyckat att inte använda mitt kort på över 9 dagar nu! wooohu jag vet :) Men denna vecka blir det nog lite svårare, tänkte leva denna vecka!
Tror det kommer bli en bra vecka, har lite saker inplanerat så känns braaa.
Idag ska jag, Lolli, Sanna och Tina åka pulka i nobel, minns inte senast jag åkte pulka, var nog ett bra tag seeeen :)

Btw; träningen går gryyymt bra, börjar nästan se resultat, yeees yeees :)

Seeeyaaaah




2010-02-04
14:14:19

Reklam
Hah sitter här och kollar gammmmal reklam, tycker det var bättre reklam förut :)
Nu ska jag duschaaaa för snart är det jobb som väntar :)
SEEEEYAAAAH




Comviq



Lotto


Ica


Donkan 1996

2010-02-04
03:50:50

Happy happy
Vet att det är väldigt sent nu och alla typ sover och det borde jag också göra men ligger här i sängen och tänker massssa. Jag känner mig så glad,lycklig. Allt känns så rätt . Nu ska jag leva livet och göra det jag vill. Ingen som ska säga åt mig vad jag får och inte får göra. Känns bra. Nu ska jag ha kul, man lever ju bara en gång :) GOOOOOD NATT


2010-02-02
16:06:32

Lalalaaalala roma rommmamamaa, gaga uhlalala...
Yees, idag har jag tränat med tina, var nog kanske inte våra bästa träningsdag men vi hade så mycket att prata om. Nå väl, nu har jag precis ätit litee mat, funderar på om jag ska baka nått men vi får se, kanske skulle vara musig att ha nått att smaska på när PH finalen börjar, ellller ?;D
Hur som helst, idag är jag ledig, sen blir det att jobba natt ons-tors-fre-lörd, så ingen utgång denna vecka heller, men gör inte så mycket. Måste hålla hårt i kortet, inte använt det sen lördas, ah inte dåligt va ;D Ska försöka hålla mig hela veckan ut :) Till helgen kommer troligtvis mina päron åka till Säfsen igen så blir kanske att sleeepa over hos tiiini, om jag får ;D Gilla inte att vara ensam i huuuuset, inte på natten iaf :)

Men men , hoppas Jackie vinner PH idag, hon har varit där läänge och är så rolig, så hejjja jackieee ! :)




Var tvungen att ta kort på min feeta hårslinga som bara hänger fram.,Hehe hade en fläta i håret men det verka inte som om håret ville det? Flätan syns ju inte ens? xp









2010-02-01
15:04:45

1 Februari 2010
God morgon, har precis tryckt i mig lite räkpaj och juice. Jobba faktiskt natt igår sådå får man faktiskt sova lite läängre:)
Idag ska jag inte träna, gjorde det igår och har sån träningsverk?! uhh.. så tänkte att jag kanske kan gå ut och gå en sväng ist... går förbi fönstret.. WHAAAT? hur mycket snö kan det komma igentligen? Tar det aldrig slut eller? Ingen ideé att skotta heller för allt kommer ju bara tillbaka??

Så tänker stanna inne hela dagen idag :) Film, mys, sängen, stort varmt täcke och PH ikväll.

En sak till! Nu börjar jag bli riktigt sugen på att boka en resa, fast vill inte åka nu, kanske i mars/ april? En vecka bara,till något varmt ställe :)

Ayia napa 09