Sara Nygren

2011-04-18
21:12:14

Cykeltur
Har haft en underbar dag i solen idag! Vaknade runt 10 då Thomas redan var på jobbet. Jag åt frukost med Liam och sedan stekte vi i solen. Var nog runt 22 grader idag och det ska bli runt 27 till helgen! När Thomas kom hem tog vi en cykeltir runt stan och hälsa på vänner och släktingar. Alla är så otroligt artiga! Do you wanna have a drink, vin or te? Maten här är amazing! Fick en gudomlig efterrätt idag med maräng, hallån, björnbär och cream fresh, jammi! Har lite problem att få upp bilder, men jag jobbar på det. Ha det så braa!

2011-04-17
21:55:24

Dover
hej! Idag tog vi en tripp till Dover Slott. Det var helt galet stort och vackert. Vi var dar inne i nastan tva timmar. Utsiken var otroligt vacker over Dover.
Pa vagen tillbaka kopte vi sushi och akte till Liams criket match. Thomas pappa forsokte forklara for mig vad spelet gar ut pa....jag kan erkanna att jag inte fatta sa mycket.
Middagen blev en traditionell sondagsroast som bestod av lam,potatis, rostade gronsaker, pudding...ja listan kan bli lang. Det var supertggott men dom maste tror att min magsack ar enorm! Detta ats varje sondag.
---
Imorn bliir jag sjalv da alla jobbar. Jag ska njuta i 22 graders sol i en solstol i tradgarden sen ta en promenad runt staden.
---
Ha det sa bra!

2011-04-16
12:04:33

Deal
Heeeeej! London var helt underbart! Mycket shopping och ett par drinkar blev det allt. Jag och malin hade supertrevligt och tack sa jattemycket Therese som tog sa bra hand om oss!
----
Med allt for manga pund fattigare sa befinner jag mig nu i Deal. Den engelska ostra kusten. Hur fint som helst!
Snart ska jag och Thomas aka in till stan och kolla laget sen ska vi hjalpa hans kompis upp med ett partytalt pa stranden. Han ska namligen ha sin fodelsedagsfest dar. Ska bli jattespannande och det ar VARMT ute!
----
Bilder kommer snaaaart!
----
Kram pa alla er dar hemma eller vart ni nu ar!

2011-04-11
16:08:31

Bye bye Sweeeedland
Nu är allt packat och klart! Imorgon åker jag, Malin och Thomas till London. Där blir det shopping för Malin och mig och vi spenderar nätterna hos IBOHM. Fan vad kul det ska bli att se dig igen!<3
Jag åker på lördagen med Thomas till Deal och spenderar min tid där till slutet av april :)
----
Kände att nu har jag varit hemma föööör länge så dags att åka igen. Jag ska försöka blogga från Iphonen och försöka uppdatera er om min visterlse i ENGLAND.
----
Ha det så bra så länge
---

2011-04-09
23:27:06

agalfdnlkfnsda kill me
Ibland skiter sig allt....lite så känns det just nu. Glassen gjorde iaf saken lite bättre.
----

2011-04-09
18:54:08

Packa?
Jag har precis vaknat upp från min powernap, hur skön som helst. Dagen har vi spenderat på stan och på Alfred Nobels herrgård. Vi gjorde en guidead tur som var hur bra som helst. Nu kan vi allt om gubben!
----
Dags att börja packa snart, London på tisdag. Gud vad jag längtar. Det ska bli så spännande! Men vet inte riktigt vad jag ska packa? Det var 22 grader där igår så jag hoppas på varmt väder. Ska ju vara i england i liter mer än två veckor så det kommer säkert bli vårkänslor.
----
Har ju glömt berätta en sak! Jag fick jobbet på affären men tackade nej. Jag känner mig så nöjd med schemat jag fått från grönan så jag kommer inte behöva mer. Dock kommer jag jobba i stort sätt hela somaren, men det är det värt!
----
Nu måste jag färdigställa mina ansökningar till skolan!
----
En bild på mina senaste makroner, dom blev så lyckade och galet goda, mums!

2011-04-06
22:08:42

Säfsen
Hej och hå! Nu är vi tillbaka från vår säfsen resa och vi har haft det underbart. Solen har skinit på bra i backen så det blev mycket slalom. Nu kan jag knappt röra mig! Hade tydligen muskler jag inte trodde jag hade.
Nu tar vi helgen och på fredag kommer min syster, ska bli trevligt. Men tror det blir en lugn helg..får spara mig till nästa helg, LONDON!
Vi åker till England på tisdag och jag stannar till slutat av april. Ska bli så kul att träffa IBOHM igen och sedan åka och se Deal.
Men först blir det shoppa skor med MALIN:)
----
----
----