Sara Nygren

2010-10-29
11:12:36

1770
Yes, sa heter staden vi ar i nu. Dock bara en natt men har helt klart fatt ut det mesta av den, stranden! Sag en GIGANTISK stor spindel idag, kanske 15 cm, som en tarantella fast mer brungron. Hur acklig som helst, men erica vart nog mest acklad.

Har borjat med en dalig vana, jornotsmor pa mackan. Fan, sa fran och med nu gar jag over till diet coke for att jamna ut det hela!

Imorn oker vi innat landet till cattle station, BUSCHEN! Ska fan reda den mekaniska tjuren som alla snackar om..haha ska tavla mot Erica tror jag ;)

Typ den har men lite gronare, underbar va!?

2010-10-28
10:10:10

Bundaberg in my ass
Nää fy asså, här stanna vi inte mer än vi behöver! Erica gick fram till en husbil och försökte lifta, dock skulle dom till ett annat håll än staden ,så det blir att övernatta på The polis station, dom har ju iaf pool.

Längtar tills måndag då vi ska ut och seeeegla, WHITSUNDAYS :)



2010-10-27
06:59:38

Delfiner
Hinner inte skriva sa mycket med kastar in en bild fran dagens delfinmatning! En drom i uppfyllelse :)

2010-10-23
11:00:09

Rainbow beach / Fraser Island


Vi trivs! Imorn blir det bilsafari pa fraser island, varldens storsta sand o!






2010-10-20
16:27:55

some thoughts..

47 dagar har gått, många många återstår. Men jag känner mig inte rädd, inte alls. Men jag känner mig nyfiken på dagen jag kommer hem. Försöker planera hur jag ska lägga upp de första dagarna. Kanske stanna i Sthlm när jag landat, hälsa på min kära syster och viktor. Sen hem, träffa mor & far. SEN är det första jag ska göra är att åka till GÖTEBORG! Mååånga dagar, vi kommer ha mycket att prata om Tina ;)

Tiden går ändå väldigt fort här, så snart sitter jag nog i köket igen och äter middan samidigt som jag försöker klura ut vad jag ska göra med mitt liv.
Men nu, kan jag inte tänka mig en bättre plats att vara på. Australien är verkligen nått speciellt. Aktar man sig inte kan man nog lätt falla dit och få svårt att komma hem igen.
Här finns allt och lite tilll! Finns inget stop. Har inte haft en enda dålig dag här, eller EN men det ledde ändå till nått bra.

Man går upp på morgonen, solen skiner, möts av underbara människor, kroppen värms upp av solsken och man njuter. Man går och lägger sig med ett leende. Är jag verkligen här?
Ibland måste man tänka efter innan man fattar att man är på andra sidan jorden..

Sister & Me :)

 


2010-10-20
07:02:47

Brisbane
Nu har vi lämnat Surfers och intagit ett regningt Brisbane, Australiens tredje största stad. Men blir nog att utforska den ikväll eller imorn för vädret är inte roligt. Ska vara här i tre nätter och har inte riktigt några planer för vad vi ska göra riktigt :) Tror det blir lite lungnare kvällar, måste bli helt frisk nu känner jag. Halsen börjar iaf bli bättre och armen börjar funka igen xp haha


Jag och Stina. Hur skön tjej som helst från PITEÅ


 Nu har vi åkt 925 km, 12 timmar och 1 min. Men det är en bra bit kvar till "C" Cairns.




2010-10-17
11:41:12

Surfers Paradise
Här är vi, vad gör vi? NJUUUUTER. Namnet passar perfekt på detta ställe. PÅ dagen är det stranden eller poolen och kvällen drar vi på oss dansskorna, ooohjaaa :)

Sitter just nu på en ställe och äter maaat. Hur gott som helst. Helt plöstligt kom en kille, lite halft stressad, och la sin lilla 9 veckors valp brevid mig och fråga om jag kunde vakta i 2 min, OHHH JAA. Jag vart kääääär, i hunden. Sötaste jag sätt!







Dave från vårat rum, jag testa hans väska, insåg att det inte riktigt var min grej...


2010-10-15
03:36:13

Min underbara Kines
Vet att det ar en dag for tidigt men tror jag inte kommer kunna skriva imorn! Plus att nu kanske jag ar forst att GRATTA DEJ :)
Saknar dej sa otroligt mycket :(
Tanker pa MAGALUG! OMG vilken resa, eller LADY GAGA, omg vilken helg, eller Turkiet, omg vad fan tankte vi?? Alskar allt vi har gjort tsm! Inte en sekund angrar jag med dej. Fran den dagen jag bjod dej pa pannkakor tills vi stog och grat dagen vi sa hej da. DU AR SAAAA UNDERBAR. MIN BASTA BASTA <3

Onskar dej den basta fodelsedagen, vet att det kommer bli svart utan mig men jag ar dar enda, det vet du! Skratta, festa, lev. 20 arrrrrr! Det kan ju inte bli battre!















LOOOVE YOUUUU

2010-10-15
03:11:03

Byron Bay Baby!
Som ni kanske marker sa blir uppdateringarna lite samre men jag jobbar pa det! Inte tillgang till internet lika latt..
Men nu iaf ar vi i byron bay, vilket stalle! underbart. Har varit har i tre natter nu och ska stanna en sista innan vi aker till Surfers Paradise!

Och jag far ju inte glomma att beratta om Spot X! Surfningen gick galant! Eller helt okej, haha var sa kul! Stog upp ett par ganger iaf :P Ska kanske hyra en brada idag och surfa lite :)

Byron Bay



Haha finns en riktigt rolig histora bakom denna! Heeela ganget :)



VILDA Kangrur! :)



Surfning! Har dock inga bilder pa sjalva surfningen men det kommer nya! :)

2010-10-10
16:51:29

Bye Sydney, welcome east coast!



Surfers Paradise soon!


2010-10-10
10:56:58

Manly

IDAG har jag haft en riktigt bra ledig dag! Började dagen med lite sushi med Andrew och hans kompis Tim. Sen blev det stranden. Hur skönt som helst. Tog en roadtrip senare runt en del av sydney och Andrew visade mig Manly. OMG nu vet jag vad jag vill med mitt liv. Bli rik och köpa ett hus i Manly. Yes!

Sen nu ska snart jag och Erica ut och äta, borde egentligen packa innan men får bli senare. Precis prata med min familj på skype också, dagen kan ju inte bli bättre!

Dock ingen Tina :(... <3




Vem vill liksom inte bo där det finns Ben & jerry's ice cream bar!?





2010-10-06
16:23:02

Sooo busy...

Hej på er! Ganska dålig uppdatering men har verkligen fullt upp hela dagarna. Jobbar 11 timmarspass om inte mer.. Går upp 10 och kommer inte hem förren 23. Direkt till sängen. Idag körde jag först 7 timmar i glassbaren sen så fick jag jobba på eventet som var på kvällen. The Script spelade och det var mycket folk.
Idag frågade chefen om jag vill fortsätta jobba kvar hos dom. Men ska ju resa men kan lungt tänka mig att jobba där när jag kommer tillbaka till Sydney, och det fick jag gärna göra :)Pengarna rullar in som dom ska det går bra nu!

Igår var det Ericas födelsedag!  Jag gick upp halv åtta och köpte en tårtaaaaa och väckte halva hostelet. Kvällen var gryyymt bra. Bilder kommer!

Längtar så tills på måndag då våran resa börjar. Första stoppet är i Spot X där vi ska lära oss SURFA! Så sex timmar i buss blire på måndaaaaa!

Saknar min familj jättemycket.. Jobbigt att det är så svårt att kunna prata med varandra, tidskillnad suger...

Pappi, Mammi & Mee



Sis & Vickyyy


2010-10-02
14:49:59

Hehe...
Austalias's Next top model finalen spelades in på Luna park. Lite skandal blev det allt. Självklart knallade jag och erica in backstage under genrepet och förberedelserna..


2010-10-02
14:10:21

Saturday night
"Tjena"
Lördag kväll och jag är ledig, erica jobbar så jag sitter här i min ensamhet. Haha nejdå ingen fara, killarna från rummet försöker få mig att dricka vin och titta på fotboll, men känns inte som jag är såå sugen. Kanske ska kollar lite på matchen bara. Spara mig till White Night imorn och Ericas födelsedag på tisdag OCH Karins födelsedag på torsdag.

Ska berätta lite om hur min vecka har varit. Har jobbat i sockervadden och glassbaren. Trodde aldrig att det skulle vara såååååå jobbigt att göra sockervadd, dock gjorde jag det i sju timmar. När jag skulle ha min rast efter fem timmar så kunde jag inte böja på benen. Stått still så länge, gaaaah. Sen armen ska vi inte prata om. Känns bra att jag ska stå i glassbaren restan av nästa veckan, förutom lördag för då blir det snowii, (typ slash glass).

Igår var vi ute på ett ställe i Rocks, Argyle tror jag bestämt det hette. Trevligt ställe, dock var det lite kallt och så hade dom KULLERSTEN. Inte bra när man har high heels..

Trodde jag skulle jobba 12-23.30 idag men nej jag klara mig riktigt bra, fick gå hem vid fyra. Det var oväder och regna som bara den. Ingen vill tydligen ära glass när det regnar och är kallt?


Den här söta fågeln såg vi på Harbour Bridge på väg till jobbet..



..sen kom hans kompis med.




Statyerna som är påklädda för tillfället, riktigt lustigt..



Den här sköna gubben sitter på samma ställe varje dag utan för ett stort varuhus. Han sitter och spelar musik från sin högtalare, tror man kan få önska en om man ger han en slant. Erica gav han nått mynt och då drog han på Brittan.. inte dåligt, levande jukebox :)


Skor någon? endast 20 dollar..



Argyles toalett, vattnet kom rinnande från taket..