Sara Nygren

2010-09-30
14:35:20

Chrysler 300C Stretch Limousine
Hehe ska man gö det ska man gö det ordenligt, Erica fyller ju bara 20 en gång! PÅ TISDAG. Aldrig åkt limoooo, ska bli kul. Gillar Chrysler, åkte jag och Karim i till balen. wooom wooom :)


Chrysler 300C Limousine (silver)

Chrysler 300C Limousine (silver)

Chrysler 300C Limousine (silver)

Chrysler 300C Limousine (silver)





2010-09-29
13:50:25

Cupcake
Woow vet inte vad som hände med min statistik igår men verkar som att folk är nyfikna på att jag ska skriva om nått som nyss hänt i mitt liv. Men nej det ska jag inte.. Håller det lite för mig själv.

Hur som helst, har varit på jobbet idag, Scooops (glassbaren) hur kul som helst! Jobbar med underbart folk och står och gör glass, våfflor & milkshake. Jag älskar verkligen service, älskar att vara trevlig mot kunderna. Ni ska se ungarnas face när dom får glassen! WOOW BIG SMILE.


Min första Cupecake, hur gooo som helst! Den du Tina ;)!








2010-09-27
13:34:00

A good day in Sydney

Trying to write some in English today!
I've had a really good day today. Erica was working again today so I hung out with Andrew. Had a really nice time. Got to see an Australian house and go on the wrong side of the road. Very strange. Then we went and met up with Erica. After that there was pizza. Tasted really good, I must say.

Tomorrow will be job for me, ice-cream bar!Should be fun.
Will soon sleep, not exactly a morning person so best to go to bed on time:)
Have heard about the snow up in Sweden, fun fun;)



Me and Ian teased a bit with Ben this morning, a little shaving cream in his hand and then it ended like this, too bad he got some in the eye..




2010-09-26
11:08:01

Sydney to Cairns
Tjoo, nu ar snart helgen over. Vilken helg! Fredagen spendrades med roomisen, och ah, vi var nog dom enda som madde riktigt bra. Jobbet gick bara bra i lordas. Ser fram emot att fa sta i sockervadden och glassbaren till veckan.
Pa kvallen blev det sjukt go middag med fyrverkerier och sedan utgang ppa Cargo Upstairs, vi lyckades Erica ;)

Idag har Erica jobba sa har varit sjalv hela dagen. Borjade med en powerwalk ner till Harbour  dar jag traffade tva svenska tjejer. Men det stekte sa mycket i solen sa blev bara en stabbis. Satt meig sedan i en park och at sushi! Sen kollade jag pa paraden, ingen anning om vad den stod for med tror det har nan ting med OS 10 ar :)

Har ar allt vi ska gora pa ostkusten ;)

OZ exerience: bruce pass - Sydney to cairns



Frasers On Rainbow: 3 day/2 night Fraser Island Tag along Self Drive Safari + 3 nights in Rainbow Beach





Dolphin Ferry Cruises: Hand Feed Wild Dolphins


Broomstick: 2 day/2 night Whitsundays Sailing


Base Magnetic Island: STEAL DEAL 1 - Magnetic Island Escape -



Raging Thunder: 1 day Tully River Rafting (code ATR) - departs Mission Beach


Australia Skydive - Skydive Mission Beach: Tandem Skydive 14,000ft



Australia Skydive - Skydive Mission Beach: camera option - DIGITAL DVD + PHOTOGRAPHS (handcam)

Jungle Tours: 'Go Wild' 2 day/1 night



Pro Dive Cairns: 5 day Open Water Dive Course

Oz Experience: 1 day Rainforest & Waterfalls Tour

 

All these trips include 16 nights accommodation:

1 in Spot X (on Oz Experience bus)

1 at the Cattle Station (on Oz Experience bus)

2 nights camping on Fraser Island

3 nights in dorm accommodation in Rainbow Beach

2 nights on the boat on the Whitsundays

2 nights on Magnetic Island

1 night in Cape Tribulation Rainforest

4 nights (2 in Cairns, 2 on the boat) for your diving course


2010-09-24
10:05:30

Darling Harbour <3
Vet att jag tjatar mycket om vädret med idag asså, IDAG har det var så underbart väder! Vi tog en sväng ner till Darling Harbour och njöt i solen. Ikväll ska vi festa med killarna från vårat rum. Detta kan bli en intressant kväll. Den ena kille påminner så mycket om han i filmen The Hangover. Igår skrattade jag mig tills söms när han bablade på. Men ska ta det lungt för imorn är det jobb!


Roooosa över alllt! Naturen är så fin.









HAHA han med bebisen, fast utan skägg.

2010-09-23
08:21:22

Nervös?

Ett tag kvar som tur är, men det känns tryggt att man landar på stranden ;)


2010-09-22
11:00:11

Vuxenpoäng

Dagen började riktigt braa. Sooolen sken och det var dax för brunch. Vi gick till ett ställe som vi kallar Kungshallen. Typ massa olika restauranger i ett. Blev pasta idag med, suuupergott!
Sen begav vi oss till OZ experiens för att börja planera våran resa lite. Ser RIKTIGT bra ut kan jag lova.
Soolen var fortfarande varm så vi tog våra broshyrer och våran fika som vi köpt och satt oss i en park. På hemvägen blev det Sushiiiii. Herregud! Vet inte vad som händer med mig. Erica lär mig allt. Vin, Champange och Sushi..(vuxenpoäng?)

Imorn ska vi upp vid sju så det blir en lugn kväll, kanske hänga lite i tvrummet eller kolla nån film :) Fick lite ont i magen nuuu, orolig? jajaa det fixar sig nog, hoppas jag :/


2010-09-21
09:10:53

Sushi & Bondi
Igar var vi pa en Sushi resturang dar sushin aker runt pa ett rullband. Var faktiskt riktigt gott. Holl mig dock till rakorna och fisken.
Sen drog vi till Sidebar, helt ok stalle men med lite konstigt folk, kul hade vi iaf!
Idag nar vi vakna var det jattefint vader sa vi drog till Bondi Beach. Riktigt fint stalle men det blev ganska molningt efter ett tag sa begav oss hem igen.
Ikvall ska vi nog till The Gaff igen. Blir nog kul, god mat hade dom ju iaf!













2010-09-19
08:57:23

Heeejhoo

Vi är inte hemlösa längre! eller kanske glömde säga det sist, vi satt lite i klistret men nu är det fixat!! Och vart bor vi då?? Joo på George st på ett hostel for endast 20 dollar/ natt. Delar dock rum med 8 killar men dom heelt ok.
Ska försöka stanna har i två till tre veckor, så länge vi jobber iaf.
Igår var första dagen på jobbet. Jag fick börja i snabbmaten självklart, men tror vi kommer flytta runt lite. Glassbaren skulle passa perfekt! Fick göra 50 korv med bröd till ett barnkalas, YES! Som jag älskar korv...

Igår var vi ute på ett ställe som hette Cargo, (The Hills folket brukar vara där) grymt grymt bra ställe och bra musik. Ikvall ska vi ta det lite lugnare. Ska glida iväg till ett Birthday party på andra sidan bron, ska bli intresant :)

Jobbet drar inte igång förren nästa lördag men ska på en betald kurs på torsdag så det är bra ;)

Just det! Blue Mountains var galet fint. Som en vykort! Dock liva jag upp stämningen lite med att ramla så hela jag var full i lera men som tur var fanns det ju ett fint litet vattenfall där. Fick en STOR applåd av guide gruppen som vi stötte på lite senare.. Lite sten i handen och nått blåmärke på benet gjorde varan dag ännu bättre! "Upp med kameran Erica!"

Jobbet!


Fick gratis åkband, hehe







2010-09-15
07:49:35

Luuuna Park

Hey hooo! Idag far jag skriva ordentligt! Vart ska jag borja? Jo kanske att vi har fatt JOBB pa Luna Park Precis vid Harbour Bridge i minst tva veckor. 140 kr i timme ar heeeelt OK. Hoppas jag far sta i glassbaren :)

Sen da.. Jo i mandas var vi pa Scubar. Grym kvall! Fullt med folk och alla var typ australienare, sa kontakterna borjar rulla in :)

Vad mer vad mer.. Igar var det varldens ovader! Oska,regn och blixt! Sa blev en snabb tripp till Work&travel sen vidare till banken. Kvallen spenderades pa Hungry Jack (Burger King) och just de.. vi fick reda pa att det var fullbokat pa vandrarhemmet sa dax att byta hem!

Bor nu pa Harbour YHA The rocks, ett nybygt vandrarhem som ligger sjukt bra till. Men som sagt, aven detta ar nastan fullbokat och lite dyrare sa maste hitta ett battre boende som vi kan bo pa en langre tid, ca 2-3 veckor.

Idag da! Vi hat fatt vara bankort sa nu ar det klart infor lordag. Har aven lagat mat idag, det blev TACO. Sjuuukt gott :) Ikvall ska vi nog slappa, vem vet, kanske en promenda runt omradet.

Imorn ska vi aaaantligen till Blue Mountains, ska spandera en natt pa YHA hostel och ut och vandra bland de sjukt fina bergen som tydligen lyser blatt (har last det i min fakta bok). Ska bli riktigt spannande och framfor allt mysigt. Oppen spis, naturen och luften. Kul att lamna storstan for en stund.

Blue Mountains



Mitt nya jobb, Luna Park


Varan utsikt fran takterassen :)





Crab Rasing pa Scubar, vi hejja pa Lady gaga och sjavklart vann hon! GOGO!


Scubar


2010-09-13
03:24:47

Sydney Beachouse
Nu snart ar det dax for intervjuu, men har aven fatt span pa ett annat stalle vi skulle kunna dra till. En timma ifran centrala Sydney ligger Sydney Beachouse dar man kan bo och jobba. Ligger precis vid stranden sa skulle vara prefekt. Sa om vi inte far ett jattebra erbjudande idag sa blir det nog dit pa onsdag :)

Ikvall ska vi testa scubar som ligger precis vid vandrarhemmet. Lite mer backpackers stalle an vad vi var pa i helgen. Men ska bli kul, traffa lite folk som ocksa ar pa samma resa som oss. Vem vet, kanske hittar vi tva som skulle passa in i var plan som vi har i nov-dec ;)


Miss you!

2010-09-11
05:18:43

The Ivy
Gardagen i bilder, skriver mer imorn eller nasta dag jag bloggar. Helt klart en grym kvall, man mar som man fortjanar!







2010-09-10
03:22:30

Miss You!

2010-09-10
03:10:41

Nya Zeeland
Tjooo! Igar kvall tog vi en svang forbi Darling Harbour och hittade The Loft. Gick in en svang och kolla laget. Vilket stalle! Ska nog dit pa lordag igen, och da ga in for det ordentligt, klackar pa!

Idag da, vad hander? Jo vi ska spana in Universitetet, bara for att titta! Sen ska vi leta efter stallet vi ska bo pa vid nyar. Ska ligga precis vid bron :) Sen ska vi forsoka ta oss over bron, till Luna Park, dit vi ska pa intevju pa mandag. Sen far vi se vad kvallen bjuder pa. Kanske The Ivy, vem vet :)

Igar nar vi satt och planerade varan resa lite sa kom det forbi en supertrevlig kille vid namn Justin King. Han var en fortidspensionerad surfare och var pa resa i sydney for att traffa flygbolaget Virgin Blues vd. Sa han visade lite pa kartan var han tyckte vi skulle aka i nya zeeland och vart vi kunde jobba. Valdigt trevlig :)
Tydligen nan stand som heter New Plymouth som man kan surfa och aka skider pa samma dag. Har aven blivit utsedd till varldens basta stad. Intressant intessant! Sa Nya Zeeland blir det absolut :)

Vi har aven borjat fundera lite pa Fiji, skulle vara hur haftigt som helst. Flyget ar ganska billigt ocksa sa varfor inte liksom? :)

The Loft



The Ivy


Nya Zeeland


Fiji

2010-09-09
06:04:11

Powerwalk
God eftermiddag! Vi borjade dagen med varan egen frukost som var mumma :) Sen tog vi en laaaang pw runt operahuset och tillbaka. Blev en skon dusch innan vi trallade ner till stan igen for lite lunch. Sitter pa huvudkontoret nu och ska snart pa mote om resor. Ska kolla lote pa att hyra bil ocksa, infor var resa uppat! :)

Idag har jag varit borta exakt en vecka, men bara varit i Sydney i 5 dagar. Resan var helt seriost gaaaalet lang. Kanske borde ta andra vagen hem, via Los Angeles..men det verkar vara langre,eller om man far nan annan stan, tex ASIEN :)

Gardagen lunchutsikt :)

2010-09-08
09:05:48

Lax pa burk!
Tjoo! Lite svart att skriva for sitter och skriver med tobbe samtidigt pa Skype!
Igar var vi iaf pa Sydney aquarium och WildLife, trevligt vare. Sag massa djur sa nu ar vi snart reda for den riktiga vildmarken.

Sen blev det middag pa restaurangen/nattklubben Gaff! Good mat och trevligt folk :)

Idag har vi varit uppe i Sydney Tower, vilken utsikt! Sen var vi pa nan bio dar stolen rorde sig, fint fint!

Ikvall ska vi laga lax pa burk med ris och nan sas, smarrigt va! ;) Sen far vi se vad kvallen bjuder pa. Ar riktigt bra vader idag. Vi tog lunchen i en park precis mellan bron och operahuste, brande pa bra ska jag saga! :)

En sak som ar riktigt bra har ar att man kan dricka vattnet, spara mycket pengar pa det! Det gillar vi :)

Pa mandag ar det arbetsintervju pa Luna Park, hoppas vi far jobbet, skulle vara sjukt kul.













2010-09-07
03:03:38

Harbour Bridge
Nu ar det bokat! Fem natter vid harbour bridge till new year!
Tobbe ar ocksa inbokad <3





2010-09-07
02:07:56

Darling harbour
Godmorgon! Jag gick upp som vanligt vid halv atta for att ta en dusch och sen ata den mumsiga frukosten pa tva rostade mackor med sylt och bleka flingor. Imorn blir det sista onyttiga frukosten innan vi skaffar egen. Har namligen bokat en till vecka pa vandrarhemma. Billigt! 168 dollar (ca 1176 kr) for en vecka, heelt ok.
idag lamnar aven vara rumkompisar oss for att flytta till en lagenhet. Sa imorn checkar vi ut & sen in igen for att byta till ett nytt och storre rum, hoppas vi far braa rooomis :)

Ikvall ska vi ga till en restaurang dar vi far gratis mat om vi koper en drink. Detta ar i samband med Work&travel sa tror det kan bli bra med folk :)


Har tog vi en langpromenad igar, Darling Harbour







2010-09-06
07:18:58

Idag har jag shorts, sommarn ar snart har! ;)
Hej alla dar hemma! Idag ar det lite mindre blasigt och kanske runt 20 grader. Jag sitter pa huvudkontoret just nu sa blir lite kostiga bokstaver! Idag har vi sokt jobb, ska pa intervju pa mandag :)
Allt gar jattebra och det ar sa himmla underbart har! Vandrarhemmet ar helt sjukt bra, pool pa taket och billigt! Vi funderar starkt pa att stanna dar ett bra tag till for det blir nastan dyrare med lagenhet.
Sa vi hoppas vi far jobba fram till mitten av oktober pa school holiday och sen dra till nan farm och surf camp innan vi borjar var resa upp pa ostkusten!

Igar kvall lagade vi pasta carbonara och slutade kvallen med pool och bastu, heeeelt OK ;)

Naturen ar saaa fin har, parker over allt!








Dom har sparvagn,tunnelbana och airtrain!







2010-09-05
04:52:47

Operahuset!
Tjooo! sitter just nu på ett cafe mitt i stan! batteriet tar snart slut så måste skriva fort!
Har iaf sätt Operahuset idag, GRYMT häftigt! Sen tog vi en långpromenad i den sjukt fina parken Butanic garden.

Vi har hittat lite jobberbjudenden och även hittat lite lägenheter som kan vara intressanta. Men vandrar hemmet ligger så centralt så ganska soft att vi får vara det i minst fyra dagar med FRUKOST!


2010-09-04
02:13:08

Nu har resan börjat!
Yes, vi har nu rest i 24 timmar och är nu i KINA, Hong Kong. "Bara"12 timmar kvar tills vi är framme i Sydney! Allt har gått jättebra men vi är lite trötta och håller just nu på att stretcha lite och rör på oss medan vi väntar på planet :)
Londons flygplats var GIGANISK! fick åka buss i 10 min för att komma till rätt terminal. Tur att jag har Erica med mig som kan sånt här :)

Saknar er alla jättemycket!

Tobbe <3 99 kvar nu!

Stooort flyg till Hong Kong, jättebra var det :)






Maten var intressant dock, eller snarare "frukosten". En blandning av gröt, sjögras, limm och en räka typ. Jammi! Fel val vi gjorde Erica!


Hong Kong flygplats!


Så nära Hong Kong vi fick komma, genom ett fönster :) Mulet men varmt, ca 34 grader!