Sara Nygren

2011-06-19
18:20:21

Last Friday Night
Heh..det där höll ju länge. En vecka semster fick bloggen iaf. Hur som helst så har det hänt nått tråkigt, min dator har i stort sätt sagt upp sig, vill inte ha något mer med mig att göra. Så jag får använda syrrans så länge tills jag kan köpa en ny. Vill ha en Mac, nån som vet om dom verkligen är så bra som dom verkar? 

För övrigt så är jag just nu sjuk, lite feber och förskylning men det är nog över snart. Borta idag från jobbet men ska försöka ta mig dit imorn. Man missar liksom så myckte roligt om man är borta. Ikväll är det till exempel pubkväll..illa illa. Får bli nästa söndag istället!
Igår när jag jobbade så träffade jag både Blondinbella och komikern Soran Ismail som åkte vilda musen, sånt vill man liksom INTE missa.

Imorgon är starten på den bästa veckan ever. Det börjar med att min underbara Mattias kommer hit och stannar enda till lördag. Sen kommer det droppa in folk hela veckan. Inte minst min TIIINIWIINI <3 
Jag som trodde jag skulle bli ensam på midsommar, men så blev det inte. Ge mig freeedag nu.
--
--
--
Underbara Underbara Katy

2011-06-11
11:30:22

bloggen tar lite semester!
...men kommer snart tillbaka :)

2011-06-02
23:34:56

Jag tröttnar verkligen aldrig på den här...

2011-06-02
00:28:58

Det är inte lätt när det är svårt..
Upp och ner, ner och upp..Helt galet men jag har nu varit ledig i en dag men kunde ändå inte hålla mig från parken. Jag saknar helt ärligt mitt jobb...På fredag är det tags för uppkörning i Lustiga Huuuset!
Ursäkta mina dåliga uppdateringar men detta är mitt liv just nu. Kanske inte sååå spännande men jag lovar att rapportera om alla roliga insidenter och kunder jag får :)
---