Sara Nygren

2011-09-30
10:56:56

Mediedebatt

Sitter och lyssnar på en debatt på skolan om tragedin i Norge. Det är intressant men jag skulle vilja ha mer debatt. Tror en politikdebatt skulle ge mer drama och mer tydligt vad var och en tycker.


Jan Axelsson, programdirektör på SVT

Helena Giertta, chefredaktör för Journalisten

Björn Hedensjö, chef på dn.se

Gunnar Nygren, docent i journalistik vid Södertörns högskola

Anna Troberg, partiledare för Piratpartiet, samt

Michael Österlund, biträdande Ekochef



2011-09-14
19:00:09

Big time no story
Heeeej , jag har blivit så jäkla dålig på att blogga men tiden räcker liksom inte till! Så ni får räkna med typ en veckoblogg heh...
Hur som helst, fullt upp i skolan alltså. Jag har tenta om två veckor och är SKIIIT nervös. Ser fram emot helgen för då kommer mamma och pappa hit och jag är leeeeeedig! Eftersom jag har jobbat klart på grönan så kan jag nu bara fokusera på plugget, vilket är braaaa.
-
Mina söta klasskompisar på 70-talsfesteeeen

2011-09-09
00:32:33

Det är svårare att skriva mindre än mycket...
Idag hade vi en föreläsare från Exressen. Vi skulle referera vad hon sa på max 750 tecken/120 ord. DETTA är inte lätt när man har anteckningar på 9 sidor.
Har suttit nu sen klockan fyra och hållt på med den här lilla artikeln. Deadline är imorn klockan 17 så har fortfarande lite tid på mig. Är helt klar med den men vågar inte riktigt släppa iväg den.
-
Imorn blir det förövrigt fest med några klasskompisar innan vi ska till Kårens inspark. Det bli 70-talstema och jag vill vara HIPPI!

2011-09-06
23:12:07

Stjärngalan 2011
Igår hände det, årets Stjärngala för Gröna Lunds personal. Och vilken grej det blev! Djungel disco var teamat. Det fanns allt mellan palmer och discoapor!
-
Jag och Herzal var discoZEEbror! Jag målade oss båda och det tog ca två timmar, men snygga blev vi!.
Kvällen bestod av olika framträdanden, prisutdelning och hemlig artist som var ingen mindre än VERONICA MAGGIO.
-

2011-09-05
01:26:40

Tagen på djupet
Har pluggat i stort sätt hela dagen idag. Var iväg en stund med Jessica i min klass och jobbade på min intervjuuppgift. Jag fotograferade henne på hennes favortställe, klipporna vid Zinkensdamm. OOOOTRILIGT fin utsikt.
-
Sen har mitt pluggande gått ut på att läsa elva olika artiklar, den ena bättre än den andra. En som jag blev helt tagen av, som satt sig djupt in i hjärtat.
Det är nu jag känner att jag verkligen har valt rätt yrke.
-
Bifogar här artikeln, tro mig, den är värd att läsa!
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-br-han-snart-skulle-do
-
Här är även ett klipp från organisationen ungcaner.se