Sara Nygren

2010-07-28
16:35:11

PUTTE ÄR HÄR
Yes nu ska jag för första gången gå på putte i parken, vädret verkar ju bli sådär men skitsamma! Jag ska ha sjukt kul och det blir ju vad man gör det till.

Var nyss nere på stranden med ett gäng härliga brudar, tog sedan en lång promenad hem, köpte en glass och nu sitter jag och kyssnar på Oskar Linnros som ska spela ikväll. Faktiskt helt okej, låter som en manlig Veronica Maggio typ.

Vad ska man ha på sig på festival? Tror det typ får bli jeans eller shorts sen nån tröjja, tennisskor och en tunn jacka kanske? Enkelt..

Idag drog Mor&Far till Turkiet, borta en vecka. Blir alltså en till vecka att ta hand om huset.

Jag och Erica har nått STOOORT på gång, 28 augusti säger jag bara! Sen blir det Austalien veckan efter. Visumet är inskickat och klart, bara att vänta på en bekräftelse och biljetten.



 

2010-07-20
14:56:37

Sthlm
Jag sitter i tinas rum på hennes nya dator, funkar utmärkt! Hon packa för imorn beger vi oss till sthlm igen. Blir middag på Koh Phangan och utgång på Collage. My hänger även med och så ska vi soova i syrrans nya place :)

Idag har jag även fixat nytt pass, tog bara en och en halv timme... aja men nu är det gjort. Lika fult kort som vanligt, yes! Blir att gömma detta pass med. Nu är det bara 6 veckor kvar tills jag åker, dax att börja packa?

Ikväll blir det grillkväll med Tina, My, George och Sashaaaa. Måste handla nu och hem och stäääda, för det behövs! :)

Byeeeeee


2010-07-16
18:21:46

Fyndat i trädgården
Mor & Far är ju bortresta så är ju jag som får ta hand om huset och trädgården. Måste säga att jag gör att grymt bra jobb. Vattnat, plockat alla bär (typ alla) och hållt det borta från tjuvar. Lite nervös för att klippa gräset bara, eller själva maskinen som är cp, aja löser väl sig. Får ta den på bar gärning när den inte är beredd!

Min fångst idag! :)


Gangster :)

2010-07-16
18:11:26

Skara sommarland

TJOO. Igår blev det Skara sommarland, gryyymt kul! Resan började väl sådär, onsdagskvällen slutade inte så bra. Men jag får ju skylla mig själv. Väl inne i skara börja det spööööregna, assaå här snackar vi inte lite regn utan det öste ner. Så fick bli lite käk på Mc D och då började jag äntligen vakna till liv. Dock var det inte bara jag som var typ överkörd utan David och Tobbe var även dom lite sega. Haha Tina fatta ingenting. Aja hur som helst så begav vi oss sen till parken trots vädret. Blev att köpa en ?poncho? så vi inte blev blöta. Vi åkte lite karuseller (ingen höjdare om jag ska vara ärlig) sen gokart som var gryyyymt kul! Dock var tina så seeeg så man knappt kom förbi.. Sen blev det vattenlandet, såå kul och såå kallt. Sista timmen titta solen tillslut fram. Haha hur som helst hade jag en sjukt rolig lite tripp. Sällskapet var bäst, skattat så tårarna runnit. Tack Tack :)



Fritt fall. Hah alla åkte förutom jag, nån var ju tvungen att vakta grejerna, klart man ställer upp ;)


2010-07-14
18:03:46

Sara Är LYCKLIG

Ellow! Det är fullt upp här. Mycket som händer! Tackat nej till Linköping. Istället ska jag ta en liiiiteN tripp till Australien. Reser 3 September och kommer hem runt april-maj. UNDERBAAAAART! En drömresa!
Ska bo och jobba i Sidney, tänka att få fira nyår i Sidney!?!? Yes Yes.

Men kommer bli sjuuuukt jobbigt att lämna allt och alla, men jag kommer tillbaka :)

Nu har jag semester och den har börjat sjuuukt bra. Strålande väder och imorn bär det av till skara sommarland. Aldrig varit där så tror det kan bli grymt, hoppas vi får bra väder bara :)

Sen nästa vecka tänkte jag ta med tina till sthm, besöka syrran och testa sthlm nattliv igen :)

Nu ska jag snart bege mig in i duschen för ikväll blir det nog onsdagsklubben!

BYEEE








2010-07-04
21:08:13

I Love The Way You Lie
Ellloooow alla underbara mysiga små liv. Söndag kväll, och jag är ledig imorn! Har haft en riktigt bra helg trots allt jobb. Fredagskvällen spenderades med mariaa, hon fixa även mitt hår. Sen på lördagkvällen blev det en riktig sommarfest hemma hos Wallin, mycket mycket lyckat! Bra väder, folk grilla, satt ute tills myggen kom och tog över. Sen begav vi oss till Statt som leverara mycket bra, mycket bra med folk dessutom, GILLA :) Sen att jag skulle upp 7 på morgonen var ju skit samma, jag lever ju än!

Mycket som händer nu, har tagit ett STOOORT beslut för min framtid som kanske var lite oväntat men måste säga att det känns helt rätt!

En vecka kvar till semester nu, jag läääängtar. Första veckan kan bli vad som helst. Skara är iaf garanterat! Sen sista veckan blir det förmodligen Paris i några dagar, en dröööm som går i uppfyllelse :)













(Emmas bilder)

2010-07-02
01:41:30

En snabbis i Sthlm
Lite skit jag köpte i sthlm, köpte även en väska en kavaj och ett par skor till men orka inte ta kort på det. Kommer upp en annan gång!


Bikini överdel: Gina Tricot
Underdel: Cubus



Glasströja: Zara
Short: Salt


Tröja: Gina tricot


Skor: Scorett


Skor: Scorett




Malin packa upp efter flytten :)