Sara Nygren

2011-05-26
22:35:21

I'm in love
Två kakor av dom här och man är mer än nöjd! Ska försöka baka dom imorn, det kan väl inte vara så svårt?

2011-05-25
11:06:20

apa
Varför kan det inte sluta blåsa? Jag vill ju gå ut men det är för kallt...
--

2011-05-23
17:28:33

Soldier homecoming surprise
Oj, blir man inte rörd av det här så måste det vara nått fel. Jag blir glad samtidigt som tårarna rinner!

2011-05-22
22:27:31

Första dagen på jobbet!
Halllå där ute! Vilken underbar första dag jag har haft. Det börja med att jag fick utbildning i Katapulten och sedan hann jag även med att köra upp. Så jag har sjutit iväg många många besökare upp i luften. Bäst av allt är nog de livrädda föräldrarna som stirrar rakt ut och sitter stela som en pinne.
-
Sen vart jag iväg skickad till Pop expressen där jag fick utbildning men hann inte köra upp, det får bli på tisdag. Grymt kul att få dj:a med alla musik och springa runt på området och kolla byglar.
-
Efter stängning fick vi åka Jetline (berg och dalbana) som skulle testa sina bormsar. Så helt plöstligt stanna vi mitt i en backe och stod helt stilla. Pirr pirr i magen kan vi snacka då!
-
Idag var det ju Childhood dagen så vi hade massa artister som, Darin, Vernonica Maggio, Tove mm.. Men inte minst Drottningen var ju där, dock missa jag henne! Hon hade tydligen ingen lust att åka Katapulten idag.
---
Katapulten
Katapulten
---
Pop-expressen
Pop-Expressen

2011-05-18
23:49:36

Mirelle
Äntligen har jag fått träffa Mirelle efter ca 1 ÅR! Herregud vad tiden går fort. Men oj vad vi hade mycket att prata om. Vi tog en fika på John Chris Cafe. Vi satt på den mysiga uteservieringe med filtar och sockerbomber. Tur att hon bor i sthlm, känns som vi kommer spendera mycket tid tillsammans framöver. Hur go och glad tjej som helst, och inte minst SNYGG.
----

2011-05-17
19:50:41

rrrrrandigt
Ny design! Har även lyxat till det med 6 kategorier så det är lättare att hitta i arkivet! Dock orkar jag inte stoppa in alla gamla inlägg i kategoreierna, sååå om ni vill läsa om Australien så får ni helt enkelt läsa mellan sep 2010-mars 2011.
-----
- Bakning & Mat
- Dagliga händelser
- Fest och sådant roligt
- Resor
- Träning
- Musik

2011-05-17
16:18:08

Va blire?
Jag sitter och läser om utbildningarna jag har sökt till hösten. Det ser så spännade och bra ut! Frågan är vad det blir? Den första utbildningen är en bred journalistutbildning som intriktar sig på media i allmänhet. Dock är jag nästan 100 % säker på att jag inte kommer in på den för snittet är Way to high for me..Men man kan ju alltid chansa!
--
Nästa är journalistik med inriktning miljö och människor, det vill säga Naturvetenskaplig utbildning. Varför jag valde den var för att det är så otroligt mycket att läsa mellan. Och vetenskap kommer aldrig dö ut. Det fanns även en stor möjlighet att läsa utomlands sista året. Nyhetsredaktioner är tyligen mycket intreserade av journalister som har just den neturvetenskapliga bakrunden. Man kan efter utblindningen söka jobb innom press, radio, tv, myndigheter, förvaltning, företag och intresseorganisationer

2011-05-17
13:26:25

ZUMBA
Gud vad jag älskar den här dansen! Den som älskar att dansa och träna på samma gång borde testa, grymt kul! Det bästa är att man kan göra det i grupp och ensam. Bara att trycka i en DVD och börja dansa i vardagsrummet.


2011-05-17
11:40:26

Gröna Lunds Kick Off
Igår drog de igång! kvällen bestod av att åka attraktioner, köra 5-kamp, dricka drinkar, äta allt som går att äta på ett tivoli och sedan blev det stooor fest på Tyrolen. Jag tror det var runt 700-800 hundra personer som deltog på Kick Offen. Så det blev ett galet drag. Dansgovet fylldes fort och baren körde hårt!
Jag hade grymt kul och tror att denna sommar kommer bli galet bra. Vilket jobb jag har fått, kan nog vara världens roligaste som dom säger.

2011-05-15
23:38:18

Före/Efter
Nu fattas det bara lite dekoration sen är det klart!
-
-

2011-05-12
17:53:43

Välkommen sommaren!
Hallå Hallå. Helgen närmar sig och det känns så braaa. Har en känsla att nästa vecka kommer bli grymt bra då jag har Kick off med jobbet och sen på söndagen så börjar jag mitt första pass. Självaste Drottningen kommer dit, inte illa första arbetsdagen.
Den 28 maj kommer bli min sista lediga lördag fram till september..Kanske låter förjävligt men jag tycker det känns bra.. Känner på mig att jag hamnat i ett sånt bra gäng på jobbet att jag kommer ha kul endå. Sen så jobbar jag ju inte hela nätterna...hehe
----

----
Jag säger bara Välkommen SOMMAREN!
---

2011-05-09
23:03:01

Beautiful Stockholm
Kononväder och kanonsällskap älskas!
---
---
----
----

2011-05-06
23:40:16

JAG
Jag kom hem från min första utbildning för en stund sen. Jag fick lära mig allt om gästbemötande och sedan en brandövning.
Vi gjorde olika övningar i grupper/ två & två som sedan visades upp för hela gruppen, ca 40-50 personer. För ett år sedan hade jag ALDRIG vågat göra detta, eller iaf inte kännt mig bekväm med det. Men IDAG älskar jag det. Vad ska jag vara nervös för? Att säga fel? Det är ju ingen som vet vad jag ska säga ändå!
----
Det första föreläsarna sa till oss var GRATTIS. "Ni är grymma, av 12 000 sökande så sitter ni här, ni är utvalda och speciella"
Det fick nog alla att växa.
----
Jag har alltid valt att dra mig undan eller gömma mig längst bak när det är stora grupper. Men varför ska jag göra det? Jag ska vara stålt över vem jag är och dela med mig av mig själv. Jag måste bara säga att jag är stolt över mig själv som har vuxit så mycket på senaste tid. 
----
Så nu vill jag rekomendera alla som känner sig lite förvirrade i sig själv att ta chansen att försvinna från vardagen för en stund. Man behöver inte åka till andra sidan jorden och man behöver inte vara borta ett år. Ibland kan det räcka att bo i en annan familj eller en annan stad för en stund. Du kommer inse vart du har dej själv. För om du vet var du har dej själv så kommer folk om kring dig veta vart dom har dej.
----
Jag åkte ut och reste för att hitta det jag letade efter, jag hittade MIG SJÄLV.

2011-05-05
22:26:11

someone like you
Don't forget me I beg
I remember you said:-
"Sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead"


2011-05-04
23:08:30

"att du var ensam i det blå trots att bakom jag såg på jag vet att jag blev smått generad mmmm men jag tror även att även du var intresserad"
Halllå. Idag har det varit fullt upp hela dagen. En kille var här och köpt soffan och samtidigt kom den nya soffan. Malin och jag har försökt monterat ihop den nya....gick så där. Den är inte helt klar än men vi tror det är något fel på den..hah.
----
Sen åkte jag in till stan där jag träffade Erica, Emma och Dianne. Guuuud vad jag har saknat mina vänner. Vi har bestämt oss att ha "halv åtta hos mig" med olika teman. Ska bli jättekul!
----
Min utbildning som jag skulle ha imorn är flyttad igen till nästa vecka...suck! Jag som såg fram emot den. Men på fredag ska jag på "Gästen i fokus" utbildning och brandövning i Solna.
Ska faktisk ta och kolla upp Max som ligger precis här i närheten, man kan ju alltid ha två jobb :)
----
Har haft en sjukt underlig sång i min hjärna idag. Vet inte varför den hamnat där men jag har gått runt och trallat på den hela dagen. Här är den:
Vilken härlig dag

2011-05-04
22:51:45

Grattis Pappa!
Idag fyller min pappa 49 år! Grattis Grattis hoppas du haft en bra dag!

2011-05-03
14:05:55

Där ser man..
Godmorgon eller god eftermiddag kanske man ska säga. Gick och la mig efter att ha tapetserat i 8 timmar igår. Så klockan var nog runt 11 då jag tyckte det var dags att krypa till sängs. Låg och läst mitt manus till utbildningenn jag skulle ha idag. Men min huvudvärk blev värre och värre och tillslut ville min mat upp igen.
Så det blev inte så mycket sömn och ingen utbildning. Men det löst sig ganska bra, fick en ny tid. Ser så fram emot att bara dra igång med Gröööönan snart.
----
Har min kära syster här brevid mig som mår sämre än mig. Vi tror hon blev matförgiftad i fredas så hon är lite ut&in just nu. Förhoppningsvis så rycker vi upp oss snart och kan fortsätta jobba med lägenheten. Tid tar det men fint blire!
----

2011-05-01
23:42:11

welcome back
Hej och hå! Vet att jag inte har bloggat på veckor men har helt enkelt inte haft intresset.
----
Jag är tillbaka från England efter mycket om och men. Missade flyget från Gatwick för jag satt fast i en trafikolycka och en rykande bil. Fick i alla fall tag på ett nytt flyg, nio timmar senare från Stenstend. Så det blev buss tre timmar och sen vänta x antal timmar på flygplatsen. Hur trött jag än var efter att ha varit vaken i mer än 37 timmar så tog jag med mig familjen till gröna lund. Vi hade jättetrevligt och jag ser verkligen fram emot att börja jobba.
----
Sen har vi hunnit med att flytta! Sitter just nu i en tre i Jakobsberg och jag stortrivs! Den behöver lite jobb men det ska vi fixa till veckan. Nu ska jag försöka hitta tillbaka till verkligheten och styra upp mitt liv. Ska bli skönt med lite ordning & reda och RUTINER.
----
En sak som jag saknar är att dansa. Har inte varit ute och dansat på över 6 veckor. Inte likt mig. Men det ska det bli ändring på. Saknar dock min Tina på dansgolvet...
----
----
Efter att spenderat 5 veckor tillsammans är vi nu i olika länder. Fiji, Sverige & England. Saknar dej men vet att jag har fått en riktigt underbar vän för livet. Kraam på dej Thomas! :)
----
----
----