Sara Nygren

2012-01-31
15:46:43

Lågt blodtryck
Nått nytt? Nopp, visste jag redan. Var på vårdcentralen idag. Svartnat för ögonen på mig den senaste tiden. Så den söta läkaren tog min arm igen som hon gjorde för drygt ett år sen också. 

Läkaren: Sara, vet du vad som är ett bra lodtryck?

Jag funderar på ifall jag ska chansa men kommer på att det kan låta skitdumt med 1000.

Jag: Nej, ingen aning.

Läkaren: 120/80 är ett bra tryck, du låg på 90/50...

Jag: Jaha! hehe vad kan man göra åt det då?

Läkaren: Börja äta!

Jag: Men jag äter! Äter hur mycket kakor som helst. (Jag fnissar lite men läkaren verkar inte alls tycka det var kul)

Läkaren: Det syns inte....Du måste väga upp kosten med din kropp. Du har en sån där lyxämnesomsättning i kroppen som gör att allt bara försvinner utan att du behöver röra på dig. Mycket mat+träning!


Så nu ska jag börja träna så jag blir hungrig! Dricka ska jag tydligen också göra mer, Skål på den då!


2012-01-31
14:09:10

I arkivet
Alltid kul att komma hem och titta bland bilder. Här är för snart ett år sen, nån dag efter resan hem. Skulle vara skönt med lite färg just nu.
Rosa i backen
 
Min kusins barns dop



2012-01-30
14:53:18

Blåbärsbaj vs Melvin?

Kom precis hem från min pw här hemma i Karlskoga. Jättefint väder och minusgrader. Passa på att ta lite bilder när vädret var så bra.

Snart ska jag duscha och laga spagetti och köttfärssås till middag. Ska träffa Tobbe senare, undra om jag får träffa Melvin eller om han får äta blåbärspaj...?


Äskar att kunna mobilblogga! Är så smidigt och lätt.


2012-01-29
20:29:06

Helgen som försvann

Helgen bara sprang iväg. Men med tanke på att jag har varit i Uppsala, Stockholm och nu Karlskoga på en vecka så blir det nog lätt så.

Fredagen började med lite jobb och det gick grymt bra! Trivdes som fisken i vattnet. Sen på kvällen blev det stand up på kåren med bland annat björn Gustafsson och soran Ismail. På lördagen fortsatte vi med skratt på RAW på Hilton. Sjukt galet roligt som jag verkligen vill göra igen!

Söndag och nu sitter jag hemma i mamma och pappas hus i Karlskoga. Ska fixa mitt hår på torsdag sen bege jag mig till Karlstad förhoppningsvis om My svara på mitt sms (känn dig träffad My Tran). Min Erik har praktik i två veckor där nu ( känns bekant?) så tänkte slå två flugor i en smäll. Saknar mitt och Mys tedrickande.


2012-01-25
14:15:15

Blåbärspaj
Står färdig här i uppsala. Funderar på om jag ska ta en liiiten bit innan jag går ut. Ska göra lasange men behöver lite ingredienser. Inget slår dock Tinas lasange men ska göra mitt bästa!

2012-01-24
16:21:39

Badkar
Kommer inte ihåg sist jag bada, skönt ska det bli iaf. Lite musik och min bok, ska man kalla det semester?

2012-01-24
12:31:29

Mot alla odds
Mycket har hänt sen jag skrev nått sist. Sista tentan var i lördas och kvällen toppades med att jag fick träffa nästan alla Eriks syskon hemma hos hans storasyster Johanna. Det var supertrevligt och vi spelade spel och åt Taaaaacos som Erik säger.
-
Så skolan är slut för min del ett tag framöver. Blir att tänka över vad jag verkligen vill göra. På fredag ska jag jobba på MAX i sju timmar för att testa på restaurangen. Sen får vi se hur mycket jobb det blir fram till den 20e då jag börjar jobba 25 timmar i veckan. Men i april blir det såklart GRÖNA LUND. Förhoppningsvis kan jag jobba på båda, pengar is goooood.
-
Just nu sitter jag hos Erik i Uppsala. Han är i skolan så jag tänkte överraska med att städa hans lägenhet. Men jag är så seeeeg. Sitter med min bok som heter Mot alla odds. Den handlar om en mor som förlorat tre av hennes fyra barn i spädbarnsdöd och hon blir dömd för mord...Mycket spännande för jag vet inte vad jag ska tro, skyldig eller inte!?
-
På lördag ska vi i familjen gå och kolla på RAW stand up som jag gav till dem i julklapp. Ska bli kul att göra något tillsammans.

2012-01-19
19:58:59

återhämtningsläge?
Hej bloggen! Var ett tag sen....men beror på att jag har mycket i skolan nu sista veckan av terminen och tenta på lördag. Vi har arbetat med radio och det har varit SKITKUL! Men ska fortfarande sluta så imorn är det min sista dag. Känns väldigt väldigt tråkigt men rätt.
-
Gud ville tydligen att jag skulle plugga på vägen hem från skolan då min iphone dog helt utan anledning. Tur att jag har beställt en ny 4s! Men hur ska jag klara mig?!?
-
Är ensam hemma resten av veckan för malin och viktor planerar inför bröllopet. Vill att Erik ska vara här så jag slipper vara själv men han tycker att jag ska PLUGGA...Vill ha lördag klockan 14.00 nu!


2012-01-10
22:42:37

OSLO
Hallå i stugan! Var ju över till oslo ett par timmar. Var på jobbintervju, fick jobbet, tacka nej, åkte hem mer nöjd än någonsin. Hehe nej men jag märker att jag vet vad jag vill mer nu. PONDUS!
-
Blev lite struligt inför helgens fest. Jag blev av med lokalen men nu har jag fått hjälp av underbara HERZAL som fixa en ny åt mig i Bergshamra. SÅ festen är räddad och dräkten är vald!
-
Idag var jag på Södertörns Tingsrätt och kolla på rättegång. Så sjukt intressant! Fick känslan av att jag aldrig mer ska dricka men det kommer ju aldrig hända...hehe. Nej men man fick verkligen en tanke av vad alkohol kan göra. Inte bra!
-
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk. Ha en bra kväll!
-
Det bästa är att TINA kommer på festen! <3

2012-01-07
15:31:35

22.30
Jag har precis skrivit klart mitt arbete som ska vara inlämnat på måndag. Det betyder att jag med gott samvete kan göra mitt bästa i Oslo som jag åker till 22.30 ikväll. Det kommer bli en kort tripp och jag är tillbaka 06.40 på måndag morgon. Önska mig lycka till! :)

2012-01-06
23:47:16

TOPSHOP
Min nya kärlek från TOPSHOP. Svarta höga klackar med guldkedja och lädertoffs längst fram. Kommer bli så snygga i vår!

2012-01-05
15:01:06

Mysbirthday
Jepp, idag blir jag hela 22år. Vart tog tiden vägen!?!? Men måste nog ändå säga att åren efter 20 har varit de bästa i mitt liv. Dock verkar jag ha någon dålig vana att bli lite småsjuk på min födelsedag. Jag kommer ihåg förra året i Australien hade jag världens ögoninfektion och såg ut som drakula. Idag får jag nöja mig med lite feber och halsont. Tur att jag inte ska fira idag. Nu tänkte jag krypa ner under min nya rosa filt som jag fick i julklapp av mamma och pappa. Slå på filmen Casanova och tända lite ljus innan det blir middag och tårta.

2012-01-05
00:02:35

I'm back
Hej på er! Nytt år, nya möjligheter och nya förväntningar! Jag tog ett litet jullov från bloggen men nu är jag tillbaka. Efter en vistelse i både Karlstad och Karlskoga är jag nu tillbaka i Stockholm. Som jag hade saknat storstaden, men nu börjar det bli lite booooring igen. Är tillbaka i skolan som jag för övrigt tror kommer bli ganska intressant de sista veckorna på kursen. Rättegång och radio står på schemat.
-
För övrigt kan jag erkänna att jag har shoppat rejält mycket på mellandagsrean. Allt mellan joggingskor och kamera. Men ska försöka hålla hårt i plånboken nu och undvika Drottninggatan.
-
Nu ska jag krypa ner i min säng. Imorn blir det att spendar min födelsedag i skolan för första gången nånsing. Ska bli intressant.
-
Nyårsbilder och shoppingbilder kommer så fort jag har fattat hur man lägger in dem på datorn!
CIAO
Min nya donat frisyr