Sara Nygren

2010-01-29
13:52:35

Speechless

Halloj! Sovit lite för länge idag känner jag men skit samma, ska ju jobba till seeeent. Men första ska jag iväg och träna med Tina, först gym sen simmmmning :) Duktiga va? Sen börjar jobbet och tror vi kommer få mycket att göra ikväll, många som ska ut? Men nordman är inte riktigt min grej så glaaad att jag jobbar :)

Just det, har hört att Lady Gaga ska komma till Sverige i maj?? Ett måste isf :)





2010-01-28
15:20:53

Home
Hemma igen! Känns bra, få sova i sin egna säng. Tänk först karlstad sen Sthlm och sen Örebro, puuuh. Ne nu ska jag stanna hemma och jobba så mycket som möjligt, spara pengar! Ska inte använda mitt kort mer denna vecka, det måste vila :)

Men igår blev det ju Ritz, mycket mycket trevligt :) Sen blev det taxi hem, graaaatis, wee like ;D
Kom på att ja har åkt mycket taxi nu ett tag? Typ 5 ggr på två veckor? Inte braaaa.

Ikväll då, då ska jag och mamma gå och kolla på pappa som ska sjunga i sin kör med nån man från Chicago, blir nog myyyisgt.

Sen imorn blir det jobb! Äntliiiiigen :) Ska jobba natt hela helgen med tiiina, tror det kommer gå gryyymt bra! Sen ska jag sova hos Tiiiina för mina päron är i säfsen som vaaaaanligt :)

Vad flummigt detta vart? aja....Btw! Såg Kenza på tunnelbana, snygg hon är! Plus att hennes läppar är så där stora och snygga i verkligheten, så ni vet :)


2010-01-26
14:16:01

Stockholm

Hej hej Bloggen! så börjar jag aldrig men skit samma... :)
Igår kom jag som sagt hit till sthlm, men det första som hände när jag går av tåget är att min Iphone låser sig, går inte att trycka nån stans? Så kunde ju varken ringa eller smsa syrran, hur skulle jag då hitta till hennes jobb? Men jag knallar ner på stan och ser ett litet försäljarbord som det står 3 på. Yes tänkte jag, nu får dom fixa det här. Men nu visar det sig att dom som stod där (två snälla tjejer) bara var praktikanter, så dom kunde i stort sätt ingen ting. Men dom var hur gulliga som helst så jag fick låna deras mobil så jag kunde ringa syrran.
Så då var det bara att leta upp 3 butiken på kungsgatan, och dit hitta jag faktiskt, inga problem. MEN... när jag kommer in i butiken så är det fullt med folk, tar en nr lapp och ställer mig och väntar.... nr 55.... och jag har 65.. härligt! Men tillslut så var det min tur, hon som hjälper mig trycker på två knappar och den startas om, så lätt var det?! hah Men dåsåå tänkte jag, nu ska jag bara hitta till Artillerigatan, var f*n det kan ligga? Visste att det låg mot stureplanhållet så börja knalla. Gick å gick å gick, sluta med att jag fråga tre fyra personer men fatta inte deras beskrivningar.. Men då kom jag ju på att min underbara Iphone funkar ju igen, då tog upp den och tog fram GPSn, haha vet att det låter fånigt men den var verkligen jättebra! hitta direkt sen :) hah, gå tolv meter in på Storgatan...
Så jag tittade tillslut till Milagro, jättefint var det där och vi satta alla fyra och käka lunch. Sen begav jag mig ut på  stan igen för att gå in i de affärer som jag missa när jag leta efter Milagro. Så köpte ett par klackar från Tiamo, men inga party utan vardags :) Sen ett par typ streeet från H&M. Hitta även en liten söt väska med nitar från Gina som jag ska börja ha när jag går ut, som till exempel imorn då vi kör Ritz! :)

Så nu sitter jag här i Malin och Viktors supersnygga hem och ska snart gå in och dusch, för ikväll ska vi gå på bio. Vi ska se Avatar i 3D på stockholms största biosalong Rigoletto, tydligen 918 sittplatser och balkonger å skit, tydligen där alla galapremiärer går, så blir nog kul:)

Ha en bra dag alla sööta



2010-01-24
23:05:18

Hope for Haiti
Såg på det i fredas tror jag det va, eller natten mellan fredag och lördag var det nog? Var typ hur många artister som helst med men en var lite extra bra, Justin Timberlake och ett piano kan nog aldrig bli fel? Plus en av mina favoritlåtar.. ah det var riktigt bra :)


2010-01-24
18:31:38

Hänger ni meee?
Yees, sådär så, då var Karlstad gjort! Sjuuukt lyckat :) Kvällen bestod av en mysig lite förfest med lasange och nagelack hemma hos my som sedan blev till en gaaalen bussresa. Orkar inte berätta allt i detalj med kan nämna att tre satt/stod på taket och en polisbuss var inblandat, ahhh nu var du nyfiken ;D men aja, sen drog vi till nöjes som var heeelt okej, kanske lite fööör stort för det vart lite gleest? Men men jag trivdes mycket braaa :) Sen blev det en mycket trevlig taxiresa hem som slutade med lasange och lite utvärderingar om kvällen :)

Sen idag då, vi vakna vid 12? aja skit samma, drog in till stan, käka Subway och shoppa. Jag fick med mig hela tre tjolar, tre tröjjor/linne, en klänning och strumpbyxor. Plus en vattenflaska som jag ska ha när jag tränar ;P

Låter det som en bra helg? Yees det var det, tack tack :)

Men nu ska jag börja packa upp och börja packa igen för imorn åker jag till sthlm och stannar till onsdag :) Ska träffa syrran men känner på mig att det kommer bi mycket tid med Viktor, det gillllar vi :)

Nu ska jag äta mamma pizzabullar och testa mina nya kläder, som sakt, in med det nya och ut med det gamla :)

Ha deeeee!

Saaaaraaaaaa

(ingen bra bild men skit samma )

2010-01-23
13:22:37

Men då kör vi då
Precis kommit ut från duschen och ska börja fixxxxa lite. Om en stund ska jag vara hos tina för se ska vi ta bussen till karlstad. I karlstad ska vi hem till My och lagaa mat sen blir det utgång, inte vet jag vart men har hört nått om nöjesfabriken eller glada ankan? Meeen skit samma det blir säkert bra hur som helst :)

Har min underbara Iphone med mig sååå bara att ringa om det är nått!

Ha en braaa heeeelg alla söta !
 SEEEEEYAAAA


2010-01-22
17:23:29

You give me reason to party,I'll probably spend all my money,The way you dance dance dance dance dance dance dance

Trodde ni jag skulle vara sjuk länge? No way, det har jag inte tid med. Håller på att plocka med mina nya kläder som jag hämtat idag, alla passa perfekt ! Även kläderna för imorn ligger framme och ska snart packas ner, en svartvit klänning, paljett jacka och glansiga skooor. Men måste nog ha nya strumobyxor för dom förra gick sönder i tisdas, inte braaa.
Måste städa lite också, för det ser förj*ävligt ut här, hah.
Ikväll ska jag stanna hemma och sitta i soffan med mor&far, blir taco och massa mys :) "lungnet före stormen"

Just det! måste kolla tågbiljetter till sthlm, kommer nog befinna mig där nästa vecka, kul kul. Titta på syrrans nya lyaaa :)




En riktig partyhöjjare !:)
Daaaarin - dance


2010-01-21
20:22:25

Måste byta lakan...
TOBLERONE + SÄNGEN = INTE BRA

2010-01-21
18:21:06

Sjuuuk
Åh nej, just nu ligger jag i sängen och är jobbigt sjuk, tråkigt är det också. Ingen träning idag heller, känns surt.Men det kunde varit värre om jag inte hade min goa Iphone att leka med:)Snart är det lördag och då måste jag vara frisk.    Btw; Är det bara min FB som inte funkar?                                                                                                               Ska sova lite till nu så jag blir frisk snart :) LOLOLOLOOOVE

2010-01-20
14:52:03

If We Ever Meet Again
Hade tänkt att skriva ett långt inläg idag men nu fick jag väldigt brottom , ska tydligen stänga istället för att gå till 22, men det gillar vi ;D
Så aja, igår hände det lite grejer men det fixar sig, det vet jag. Älskar min tiiina <3 Sen fick jag min klänning och skor idag, passsa perfekt, ännu mer pepp för karlstad nuuuu.

Men va! åh vad hände nu, åhhhh min iphone har kommit, finns på nöjes! :D Men åhh, om jag går nu så hinner jag hämta ut den innan jobbet! ah det ska jag :) ! Så nu fick jag ännu mer brottom!

Ni får en låt ist, lyssnat sönder den idag, fiiin text :)
lovvvvvovovovovlvlovovlvolvovlllloooveee


2010-01-19
11:39:02

Mattias 20 år
Goodmorgon alla söta :) Vet ni vad ? Min iphone har leverearts!! Så får den senast på torsdag, men kommer dock få nytt nr ändå, men aja skitsamma :D. Skulle få vänta en vecka annars för att mitt nr skulle registeras så det orkar jag inte!
Aja, Grattis Mattis 20 år idag, det ska vi fira i örebro idag :)!
Och idag blir det.... TRÄNING, yes yes. Jag och tina ska visa vad vi går för på gymet ;D Fast min nacke fortfarande är c.p så ska det gåååå. Sen blir det hem och fix inför ferre hos Mattias, kul kul ;P
Glaaaad idag :)

2010-01-18
15:09:29

Tur i oturen eller?
Alltså nu blir jag såå trött! Ringde 3 idag igen och fråga vart fan min iPhone är. Det första som händer är att telefonsvararen börjar babbla om att alla som beställt en iPhone efter den 5 januari får vänta tills vecka 6, då dom haft fel på leveransen. Faan faan faan, tänkte jag då.
Men sen kom jag på att jag beställde ju faktist den 4 januari, såå ringer och pratar med nån nisse. Hans svar är att om jag har tur så får jag den i mitt av den här veckan, annars blir det nog TYVÄRR vecka 6 !! Det är ju tre veckor, halllå! Det går ju inte.. nej nej. Så håll nu tummarna att jag får den snart, så slipper ni massa konstiga mess :)

in my ass

2010-01-18
04:06:22

And I’m terrified but I’m not leaving
04:06 och jag är vaken, börjar bli en vana nu tror jag. Har stängt restaurangen idag för första gången sen i somras, och det gick ju bara bra. Sanna dissa ju mig för hon kände sig lite "dålig" från igår så Tina fick ställa upp och jobba dubbelt, det gillar vi :) Tänk att få jobba och skratta så man får ont i magen på en och samma gång? inte dååligt det inte.

Imorn är det måndag och då blir det fika med tina och louise på staaan, om tina orkar. Sen på tisdag så blir det 20års fest i örebro, men blir nog ingen utgång för mig, vill inte riskera den kvällen. Fel dag - fel plats. Blir att ta igen det på lördag ist då det blir kaaarlstad. Som jag har längtat av nyfikenheet på alla möjliga sätt.
Blir nog ett lite tråkigt inlägg det här men jag är sjukt trött just nu. Borde nog gå och sova och inte sitta här, min mjuka säng väntar ju på mig. Men sitter här och lyssnar på musik och tänker, tääänker för mycket. Måste sluta tänka så mycket och bara flyta med istället, leva livet, det ska jag göra :)

Sooov gott alla söööta :)

"Söt som en docka" nått att tänka på? kanske, men såå fel, nr 1 blev nr 2?




2010-01-16
04:03:59

Kääär
Åh kan inte sova så tittar på några avsnitt av Two and a Half Men. Jake är ju bara fööör sööt, vill bara klämma på hans tjocka kinder <333


2010-01-16
00:05:13

Fredagskväll
Tina & erik har varit här ikväll och kollat på lite film med mig:) Men nu funderar jag på att lägga mig i badet och lyssan lite musik? Skulle kanske vara skönt.
Imorn blir det jobb 11.30 -20.30 sen får vi se om man hamnar hos chefen på förfest eller om man tar den lugna vägen. Blir att bestämma imorn tror jag :)

Btw; Jay Z blir ju bara bättre och bättre, kommer ihåg när jag såg han i globen 2008 och då var han vell sådär, men nuuuu, mycket mycket braaa :)
Här med en gammal klassiker, JAY Z-FOREVER YOUNG



2010-01-15
14:08:28

heeelgen
Gooodmorgon :) Ingen Iphone idag heller såklart, vad är nu dettta? aja, får vell klara mig en helg till utan phone. Snart kommer mor & far men men dom åker lika fort till säfsen så bli ensam här i mitt stora hus igen. Men det ska nog gå bra, ska ju jobba nästan hela helgen.
Imorn då, då är det lördag, ska man gå ut? Lite osäker men vi får vell se, spontanutgångar är ju alltid kul :)


Har fått denna låt på hjärnan, blir lite småglad av den ;D
Jason Derulo - Whatcha Say


2010-01-15
02:06:05

Lite nattshopping sådääär
Kunde inte sova så satt mig här och kolla på lite klääänder, och visst hitta jag nått :) Ett par skor och klänning från Nelly och resten från H&M. Passa på att fynda lite så det vart inte allt för dyyyrt, gött det ;D Så nu är klänning klar till den 23eee då det blir liiite fest i Karlstad, även skorna tror jag får bli en debut där, naaaajs va :)
Så nu tror jag att jag kan sooova lite, imorn är jag ledig och jag hoppas på GUD att min iphone kommer imorn annas ska jag ringa och klaga igen... två till tre dagar liksom? snarare 2 veckor. Jag vågar ju knappt röra min gamla mobil, displayen blir ju helt upp&ned när man ska skriva sms ;D Så jag hoppas hoppas hoppas :D

Gooood natt!

2010-01-14
17:54:40

Ayia napa 09
Efter ett antal drinkar innan vi gick vår dagliga promenad till Grabbarna Grus :)




2010-01-14
14:35:29

Vart är den?
Såå nu har jag hunnit lugnat ner mig lite för att skriva ett nytt inlägg. Igår så jobbade jag en lite sväng men sedan lämnade jag över jobbet till externerna från karlstad. Sen blev det att "tagga" lite hos tina inför personalfesten:)
Först blev det lite möte och prisutdelning och sedan bowling som var hur kul som helst. Jag hade Rebecka och Henke i mitt lag och vi var ju gryma, om man jämför med dom på banen brevid. Hur som helst så var det Tinas lag som vann, trodde jag aldrig ;D men Grattis iaf :)
Sen bar det av till Red Brick där jag faktikst aldrig hade varit förut. Maten var hur goood som helst och stämningen gick inte att klaga på heller! Man kan sammanfatta det som lyckat :) Synd att Johanna ska lämna oss bara.. lite tråkigt.

Men idag är jag ledig och lite småsjuk så tänke bara ligga här och typ fixa med bilderna från igår, sen får vi se vad som händer ikväll. Vann ju faktiskt ett pris igår också, för årets hemkomst, inte illa assså ;D Så fick en jättefin ros och en biobiljett. Så det kanske blir bio ikväll? :)

Btw; VAR ÄR MIN IPHONE?? en vecka sen nu ju :(
Nu måste jag ätaaaa. Bye Byee


2010-01-13
02:48:02

Besvikelse...
Behövde jag det där? Är jag så hemsk?
Allt började ju kännas så bra förra veckan när vi pratat ut och att vi skulle vara vänner? Men hur kan man då göra en sådan sak? På det sättet? Vart skulle jag ta vägen, jag var fast. Du tvinga mig helt enkelt att se det där, tack! Det är nog inte det där direkt man vill se efter att ett förhållande på nästan två år precis tagit slut? HUR KUNDE DU??? Du visste att jag skulle bli ledsen endå gjorde du det. Inget val? Klart du hade! Du hade kunnat valt att inte gå in??? Så fort du satt din fot där så kände jag att vår framtid försvann. Jag skaka, tårarna rann. Först blev jag ledsen men sen förbannad. Respektlöst var det! Trodde att du var den sista på jorden som skulle göra nått sånt. Du sa ju själv att du skulle tycka det var jobbigt om du såg mig på det sättet? Men endå så gör du det? Hatar dej?... nej det gör jag inte, jag är bara "knäckt" som du brukar säga. Förlåta? Det kommer ta lång tid..

En dag kommer jag säkert ångra allt jag precis har skrivit men det är så här jag känner just nu och vill bara få ur mig det. Samtidigt som du gör mig så oerhört ledsen så gör du mig ändå starkare, allt blir så mycket enklare för mig nu.

Glöm allt vi sa i tisdas, men det har ju du tydligen redan gjort...!?

Jag hoppas verkligen du läser detta, och förstår hur HÅRT det tog på mig... jag hoppas också att jag en dag kan förlåta dej, men det kommer bli svårt.



2010-01-11
00:28:21

Efterlängtat
Igår var det en mycket bra dag, tack alla!. Efter att dagen hade varit väldigt hektisk med allt handlande och bakande så kom tillslut min lilla fest som visade sig bli kanon :) Gott & blandat helt enkelt. Sen for vi vidare till statt, jag sist så klart men fick sällskap såå var luungt. Även inne på statt så var det alla tiders, svävade på moln, helt klart!

Och idag då, dagen efter mår jag bättre än nånsing :) Har precis kommit hem ifrån tina. Vi bakade scones och gjorde köttfärsoppa, mycket gott! Sen prata vi massa om allt & inget <3

Imorn hoppas jag att min Iphone äntligen kommer för min mobil börjar verkligen säga ifrån, vågar knappt röra den. Sen blir det jobb med tina då vi ska stänga ihop, mycket mycket trevligt <3

Bilder från igår finns på Fejjan! :)


(Emma Wallins bild)



2010-01-08
10:50:52

Happy
Igår så blev det mycket på en gång. Det började med att jag och tina drog på oss bikinin och började simmar sen bar det av att träffa mimmi, maria och louise för att käka en fiiin middag ;D Sen gick jag direkt till jobbeet.

Idag blir upplägget nästaan lika dant om man tar bort tjejerna och simma, alltså jobbet 11.30-20.30 :) Sen tar jag helgen och ska börja baka och förbereda inför löööördag, hoppas det  blir braaa. :)

Nu måste jag äta frukost annars blir någon arg, pössssssssss





2010-01-06
14:57:46

Bad romance
Igår hade jag en väldigt händelserik dag måste jag allt säga. Inget man kommer glömma på ett bra tag, både på gott och på ont.
Men om man lägger ihop allt så tycker jag att jag hade en bra födelsedag :) Fick presenter som inte kunde bli bättre och hade mina nära och kära här.
Men nu längtar jag till lördag, hoppas det blir lyckat, måste börja förbereda lite.

Idag blir det jobb lite senare och det känns bra :) ska ta med tååårta. Plus att louise jobbar idag <3

Bild från i somras, vill ha sommar nuuu

2010-01-04
11:12:55

En dag kvar

Idag är sista dagen som tonåring, idag får jag helt enkelt vara lite "dum" för imorn ska jag vara vuxen och då passar det sig inte.
Är fullt upp här idag, först på möte på Max för att planera personalmöte sen hem och göra maräng och smörgåstårta. Tror det blir bra, tjocka släkten kommer imorn så då blir det fest. Men på lördag kommer ungdommmens källa och då ligger det på en annan nivå :)

Igår vart det inge bloggande för jag jobba 07.45 till 16-30 och gick och la mig klockan 19 :O. jaaag var trööt okeej :)

Nu måste jag hoppa in i duschen och dra ner till stan, btw.. måste dit imorn också för att å in och titta på glasaffären ;P


2010-01-02
14:56:39

Middag med tjejerna
Idag ska huset inte stå tomt längre för då kommer lite damer hit och vi ska laga mat. Det blir enkelt och gott med taco. Blir ingen utgång för mig för börjar jobbet 07,45 men man vet inte med dom andra :)

Kom på att det är tidsag snart, då tonåringen i mig försvinner, men tror det kommer bli en bra kväll, sen på lördag blir det nog ännu bättre. Nu har jag dock lite klädproblem, allt var ju klart på jul och nyår men nu har jag ingen anning? Får man smyga på med lite vårkläder eller ska man vänta?

Har funderat lite på det där med om jag ska börja plugga eller resa? Vill både och men måste nog bestämma mig vad jag ska plugga först innan jag sätter igång.

Om 4 timmar kommer mina gäster så måste börja städa och göra imordning :)



Jimmy choo från H&M 499:- skulle sitta fint



2010-01-01
14:58:35

Nytt år, ny blogg, nytt kapitel

2010 är äntligen här! Som jag har längtat efter detta år. Gårdagen kunde inte bli bättre efter sofias lyckade fest på Jack, mycket tevligt. Vaknade imorse i en väldigt fin soffa i Lousie nya lya.
Eftersom mitt nyårslöfte är att börja träna så började jag med att gå hem, 35 minuter tog det, inte illa! Så nu har jag gått bort allt onyttigt som råka landa i min mage igår.

Blev inte många men några bilder från gårdagen lyckades jag fånga :)


Fick äntligen träffa Dianne och då blir det självklart lite pussar :)



My <3


Syns det att tina också har pussat Dianne?


snygging <3


Louise Tina My Nathalie


Louise & Nathalie


Lite förfest i Louise nya lägenhet :)


Grattis Sofia 20 år!


Tequila


Min lolli


paparazzi



Nyårskyss