Sara Nygren

2011-07-26
13:25:15

Here we go
Vaknade precis, känns helt okej med tanken på hur lite jag sov igår natt. Ska om en stund kila iväg till jobbet igen, sen är jag ledig i två dagar. Har massa kul inplanerat så ska bli superkul!

Igår hade vi en tyst minut på grönan, allting slogs av och det blev helt overkligt tyst. Fint.
Nu längtar jag till 1 augusti så jag kan få ett nytt bättre svar från skolan. Annars måste jag komma på en plan B för här tänker jag inte sitta och ruttna.

2011-07-23
13:12:37

Norge
Idag är ingen rolig dag. Det är fan helt jäkla sjukt att sånt här fortfarande händer. Vi måste stötta våra grannar nu!

2011-07-21
22:14:55

One Day Of
Idag hade jag verkligen hoppats på bra väder. Jag menar det var ju superbra väder igår och i förrgår, men när jag är ledig så regnar det....

Men jag tog tag i dagen ändå! Drog iväg till IKEA på förmiddagen och sedan gick jag i centrumet här i jakan. När jag väl var hemma dyblöt såklart så kunde jag inte hålla mig, jag bakade bullar! Erica skulle ju komma över så jag bjöd henne på Middag och efterrätt såklart. Mycket tjejsnack blev det.

I helgen jobbar jag kväll så hoppas hoppas jag kan få lite solsken så jag kan få tillbaka min Australienbränna...
love love love

2011-07-18
15:17:50

Pubkvällar asså...
Att man aldrig lär sig att gå hem efter första stället så man slipper komma hem sex på morgonen...jeekla pubkväll, men kul hade vi!

Ikväll ska jag ha en mysig spelkväll med Herzal och Lisa. Ska bli skööönt att bara slappa för imorn är det jobb igen!
Har inte så jättemycket att skriva om just nu...Just det, jag är 23 reserv på Journalistutbildningen..sååå vi får se om det blir någon skola i höst.
Här får ni en skön låt istället

2011-07-17
01:08:05

Perez Hilton gillar
Perez Hilton twittrade "Love this" till Lady Gaga och skickade denna videon  Det är ingen mindre än svenska Ulrik som gör en grymt bra cover på en grymt bra Lady Gaga låt.

2011-07-17
00:54:57

Harry Potter
Har precis kommit hem efter att ha varit på bio. Såg den sista Harry Potter. Jag som bara har sett en harry potter film (den första) kan helt klart rekomendera den! Otroligt spännande och jag hade trevligt sällskap, puss och godnatt, klart slut!
-------

2011-07-15
23:22:15

Vi ses imorn!
Idag fick jag uppleva mina Australien skills igen, göra sockervadd! Hah så roligt när man får ta fram sina dolda "talanger" för folk som verkligen inte väntar sig det. Dom i den lilla kiosken såg helt tagna ut när jag stod och gjorde sockervadd en efter en utan att dom ens hade hunnit visa hur man gör. 30 minuter senare var det klart, tack och hej. Gick där ifrån som ett rosa moln av sockervadd!
--
En annan sak som jag verkligen gillar är meningen "vi ses imorn!". Hur trevligt är det inte! Man blir helt klart mer taggad på att gå till jobbet igen eller vad det nu handlar om. Man känner sig välkommen, välkommen tillbaka. Helt klart tre underbart ENKLA ord!
--
Här kände jag min väldigt välkommen, och blek... Underbara Underbara gullungar!

2011-07-13
23:13:16

Taaada!
Mina hallonmakroner är ÄÄÄNTLIGEN klara, det tar ju en evighet och dom blir inte så många. Men dom är guuudoligt goda!
---

2011-07-13
19:12:33

Underbar dröm
Idag drömde jag om Australien. Vaknade nästan halv två på eftermiddan men hade ingen ångest för drömmen var så bra. Nu börjar jag längtat tillbaka. Tänkt vilket liv jag levde! Vilka underbara minnen jag har kvar där ifrån som jag alltid kommer ha med mig.
-
Resten av dagen så har jag varit nere på stan och klagat på mitt underbara 3 modem. Tror dom på 3 stureplan är ännu mer tröga än resten..
-
Sen har jag lagat mat och nu snart ska jag ta och baka nått så jag har till SVERIGE-JAPAN ikväll.
Nästa lediga dag kommer jag ha på måndag nästa vecka, så det blir mycket jobb framöver, UNDERBART!

Min skydive som jag aldrig tröttnar på att titta på, igen tack!

2011-07-13
00:41:57

Två dagar kvar...
De senaste dagarna har lag loggat in på studera.nu för att se om jag fått nått svar för mina ansökningar. NU när jag logga in står det " Urval förbereds/körs. Så nu är det nära! På fredag får jag reda på om jag kommer in på Journalistutbildningen eller inte. Vad gör jag annars liksom?

Tänk om jag kommer sitta här om tio år....Tv4 Nyheter

2011-07-13
00:32:18

Hemlig gäst
Idag fick jag order om att stänga insläppet för att det skulle komma en hemlig gäst. Jag trodde det var kungen. Sen får jag ett nytt samtal om att gästen har vänt och är INTE påväg in i lustiga huset. Och den hemliga gästen var ingen mindre än ZLATAN med vänner, inte minst Olof Mellberg. Så förstå hur sjukt nära det var att jag tagit i Zlatans hand (biljett) och sedan hälsat han välkommen! Dock ångra han ju sig och vände, jäkla skit!
--
Annars gick dagen strålande, är ledig imorn och då ska jag baka och försöka hänga med Dianne :)
-

2011-07-11
22:55:23

Bli min

2011-07-09
21:00:46

"She’s got her lipstick on Here I come, da da dum"
Hej hej livet! Kom precis hem från en fin promenad i Hagaparken. Spanade in Daniels och Victorias nya lya, inte illa alls. Innan det så har jag såklart varit på jobbet. Började redan klockan 10 av någon konstig anledning. Vid ingången möttes jag av en hel hög av småtjejor som "tältat" utanför ingången för att få en så bra plats som möjligt för att se Jedward, det Irländska bidraget från eurovision.
--
Jag hann se lite på genrepet innan jag drog vidare, hade faktiskt först tänkt att stanna men galet varmt och galet mycket folk.
--
Min vita och hälsosamma vecka fortsätter! Stolt att jag har lyckats hålla mig trotts detta härliga sommarväder. Men känner att jag behövde det, min stackars lilla kropp orkar inte med annars..
Imorn blir det att köra bil igen, ska hämta upp mina roooomis på Arlanda, wooho har saknar dom lite...

2011-07-08
00:51:20

AMAZING
Asså han är ju så söt så man bara vill krama sönder honom! Lite dålig kvalite på klippet men man ser ändå hur grym han är!

2011-07-07
14:41:42

I want to love you but I better not touch, I want to hold you but my senses tell me to stop, I want to kiss you but I want it too much, I want to taste you but your lips are venomous poison
En fördel med att jobba på grönan är att man kan se en hel rad av konserer. I måndas spelade ingen mindre än Alice Cooper. Det är ju inte riktigt min musiksmak men guuuud vilket drag det var! När han drog i gång Poisen så hördes det allsång över hela Djurgården.


2011-07-06
13:38:16

Sovmorgon
God morgon/god eftermiddag what ever..skön sovmorgon har jag i alla fall haft! Och solen skiner så jag har nu lagat köttfärssoppa som jag ätit på balkongen.
Veckan har hitills gått bra ensam, har knappt hunnit gjort nått eftersom jag har jobbat men imorn och på fredag är jag leeedig. Hoppas det är bra väder så jag kan sola. Ska träffa min goa vän Dianne imorn som jag inte har träffat på läääänge. Ändå bor vi båda i stockholm.
Jag är ju från lilla Karlskoga och idag börjar Putte i Parken där. Känns lite tråkigt att jag inte kan gå men jag tar igen det nästa år! Ska spara mina pengar och ta en tripp till Göteborg i stället för att hälsa på min bästa bästa Tina i augusti.

2011-07-03
13:53:45

WHO RUN THE WORLD..?
Back on track! Nu jäklar ska jag sätta igång igen på riktigt, ska försöka designa om bloggen idag/imorn/närjaghinner...
Det har varit ganska mycket jobb den senaste veckan, men det klagar jag inte på, pengarna rullar in och jag får spendar mycket tid med mina undnerbara kollegor.

Längar så fruktansvärt mycket till den 15e nu så jag kan få ett svar och bestämma mig. Börjar få kalla fötter igen på vad jag vill göra i framtiden... Vad skulle jag passa som liksom?

Nu ska jag snart åka ut och köra lite bil, har aldrig kört i Sthlm så ska bli spännande! Sen är det ju söndag idag och det betyder Pubkväll, men jobbar imorn så blir att ta det lite lugnare än förra veckan...

Här får ni förövrigt en jeeeeekligt bra låt från Drottningen
Bamsekram från miiig