Sara Nygren

2011-03-31
17:36:18

Midsommarkänsla
Imorn är sista dagen jag jobbar med malin. Känns lite tråkigt men hoppas det kanske blir någon mer gång i framtiden.
Så från och med fredag är jag ledig fram tills den 7 Maj, då jag börjar jobba på Gröna Lund.
Vad ska jag göra då då? Joooo på lördag åker jag och Thomas till säffsen för att åka skidor. Mamma och Pappa gör oss sällskap på lördag till söndag. Vi får se hur länge vi stannar, mycket skidor blir det iaf! Som jag har längtat att åka i backarna.
Sen blir det nog en planerad England resa om allt går som det ska. Hoppas jag kommer kunna träffa Ibohm i London och shoppa mycket med Malin.
Sen bär det av till Deal för att spendera ett par veckor hos Thomas familj. Ska bli så spännande!
Jag beräknar att vara tillbaka i Sverige den 28 april då vi ska flytta. Tror att April kommer flyga iväg, underbart!
Ser fram emot att börja jobba på riktigt, tror Grönan kommer bli grymt.
Utbildningar har jag även sökt, Södertörns Högskola står högst upp på listan än så länge...
-
Ikväll ska jag laga mat till oss fyra och så ska vi äta jordgubbar med grädde till efterrätt, jammi! Sommarkänsla eller vaddå?
Ha det så bra!

2011-03-29
21:35:51

MILAGRO
Hålla Hållå!
Tänkte göra ett litet inlägg för alla som ska gå på bal i år. Har tagit lite kort på klänningar från butiken Milagro. Här är några av mina favoriter.
--
Milagro ligger på Artillerigatan 40, Östermalm Stockholm
----
----
Kameran gör inte färgen rättvis, den är mer rosa i verkligheten
----
----
----
----
----
Testade för första gången en brudklänning, nu vill jag bara testa mer och mer!
----

2011-03-27
21:25:59

Jag är här!
Jag lever Farfar och alla andra läsare! Jag har bara lite fullt upp just nu men jag lovar att återkomma så fort som möjligt! 
Kraaaam

2011-03-22
22:54:21

Lady in red
Hallå hallå. Gick på intervjun idag, kan säga så här, får jag jobbet så tackar jag NEJ. Vem tjänar 62kr/timmen nu för tiden? Kommer aldrig hända.
----
Vi hade fullt upp idag på jobbet så jag fick till och med sy! kanske inte min starkaste sida men det gick allt bra. Jag blir rastlös av att inte göra någonting. Malin vill egentligen bara ha mig där för sällskaps skulle men det går inte sörru.
Kommer jobba denna vecka och nästa. Sen är det faktiskt bara 4 veckor kvar tills Grönan jobbet börjar. Så tänkte passa på att åka till Karlskoga och Göteborg för att besöka lite underbart folk. Kommer ju vara fullt upp i sommar så får ta min "semester" nu.
Imorn blir det direkt hem efter jobbet, laga mat, baka kladdkaka (kanske cupcakes) sen ta bilen och kööööra till Skavsta. Hur fan sak jag hitta? GPS jaaa tack!
Ha det braaa!
----
Kvällen låt. Hörde den på någon reklam på tven och nu har den fastnat i min hjärna
----
----

2011-03-21
19:28:06

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jag fick inte tjänsten jag sökte...jag fick en HÖGRE! Så jag hoppas alla kommer ta en dag på Grönan i sommar.
Min "combotjänst" går ut på att jag ska lära mig allt så jag kan hoppa in vart som helst och se till så allting funkar som det ska. Ska bli suuuuperkul! Känner på mig att det kommer bli en grym sommar.
8 Maj drar det igång, fram till september då plugget börjar. Men jag ska fortfarande gå på intervjun imorgon, man kan ju alltid ha två jobb ;)
----

2011-03-20
19:50:48

Steeeka
Jag är riktigt glad att jag inte gick ut igår, för idag mår jag superbra! Började dagen med en långpromenad i solen sen satt jag och steeeekte på balkongen. Underbart varmt och skönt, brände nästan ibland.
På eftermiddagen kom Malin och Viktor och vi åkte och kolla på lite inredning till den nya lägenheten. Eller det var nog mest Malin som kolla, jag och viktor hade fullt upp med annat. Så mycket som jag skrattar om dagarna så kan jag snart hoppa över sit-upsen.

----
Imorn är det en ny jobbvecka som väntar. Fast på torsdag är jag ledig förstås, spännande ska det bli! Tur att jag fick övningsköra idag så jag inte kör helt av vägen..
---
Bättrar på brännan!

2011-03-20
00:24:24

pictures
Tänkte lägga upp lite bakgrundsbilder jag tagit under resan.
----
Cairns & Cape Tribulation
----
----
----
----
----
----
----
Magnetic Island
----
----
----
----
----
White heaven beach
----
----
----
Fraser Island
----
----
----
----
Byron Bay
----
Spot X
----
Brisbane
----
----
Sydney
----
----
----
----
----
Fiji

----

----

----

----

----

----

----
Avslutar med denna, min favorit som Roberto tog på mig


2011-03-19
17:49:33

Bröllop på gång!
Malins chef gifter sig idag/ikväll. Det är 550 gäster. Malin och Viktor plus åtta andra är dom enda svenskarna. Kommer nog bli en stor upplevelse och en jäääkla fest.
Jag har fixat Malins ögon, tan och håruppsättning. Tycker dom är skitsnygga!
Så jag har "sambo fritt" ikväll....hehe
----
----
----
----

2011-03-18
22:53:19

Se framåt!
Fredagsmyset är igång! Ska dock gå och lägga mig i tid för imorrn är det jobb igen och jag hoppas att jag mår bättre än idag. Både Malin och jag kämpade på i butiken men det var ganska lugnt så det gick bra.
----
Jag måste bara klaga på en sak! En sak som ofta dyker upp i min hjärna, speciellt när jag går på centralstationen. Folk ser sig inte för och går runt och drömmer! Och jag vet, JAG GÖR DET SJÄLV. Men det är ju så irriterande.
Folk går framåt men kollar upp, ner, höger, vänster istället för rakt fram.... Tänker på vad dom ska laga för middag till kvällen, om dom lämnade ugnarna på dagis och vad dom gjorde i förrgår!?
Snälla snälla om man ska gå på en högtrafikiserad väg, var uppmärksam! Följ strömmen liksom..
Så nu känns det bättre.
----
Trevlig helg alla!

2011-03-17
21:38:45

Bridezillas..
Dagen har varit väldigt bra. Det var ganska lugnt på jobbet idag så jag packade upp massa väskor och skylta dom i affären. Faktiskt kul och väskorna var jättefina.
Sen hjälpte jag Malin med en klänning som är ganska speciell...Den är jättekort fram och lång bak. Man ser ut som en svan i den. Kanske inte den klänningen som jag skulle gifta mig i...Men smaken är ju som baken!
I eftermiddas träffade jag Erica och vi fikade, lääänge! Men det var trevligt, vi kommer nog alltid kunna babbla på om våran resa.
Sen ikväll har jag ju självklart lagat mat! Blev kykling och nudelwook med vitlöksmak. Gjorde även en sallad till. Måste erkänna att jag börjar gilla min dagliga rutin, mer än diskningen.... Men det är extra kul när maten blir bra och brandlarmet INTE går.
----
Till helgen blir det jobb jobb jobb. Sen nästa vecka ska jag på en till intervju och det här jobbet skulle VERKLIGEN passa mig, hoppas hoppas!
----
Trevlig kväll!
----
----
----
Malin sur..
----
Malin glad :)

2011-03-17
00:09:47

Skydive
Nu äntligen har jag lyckas få upp den på bloggen!

2011-03-16
23:54:25

Hallonmakroner
Då var dom klara! Jag kunde ju inte hålla mig längre så det fick bli hallonmakroner!
Här har ni resultatet och dom blev huuuur goda som helst. Till och med min kräsna syster gilla dom, MYCKET!
Till helgen ska jag försöka göra dom med fler olika smaker och lite tjockare. Tror att dajm kan bli riktigt bra med marängen.
----

2011-03-15
23:47:02

Makroner
Jag funderar på att baka makroner men har aldrig gjort det förut. Dom ser ju verkligen jättegoda ut och jag har kollat upp receptet och det verkar inte så svårt. Det enda som skiljer sig från ett vanligt "kakrecept" är att man ska ha skållad mald sötmandel. Vad är då skållad?? Viktor har lovat att berätta för mig men han är helt inne i sitt favoritprogram Desperates Housewifes. Så om det är någon som vet, snälla hjälp mig!
Sen ska jag ha massa olika karamellfärger så dom blir ännu roligare. Får se när det blir av, i slutet av veckan kanske. Är ju själv när malin och viktor åker på bröllop till helgen så då kanske det skulle passa bra. Någon som kommer och provsmakar?
----
Jag tycker dom ser ut som flygande tefat!

2011-03-15
13:40:17

Tjugotredje
Jag gillar att ha saker att se fram emot, men tänk om tiden kunde gå liiiite snabbare..
Beger mig ut i solen och söker lite jobb, tjoo!
---

2011-03-14
22:04:59

Photoshoot
Heeeej världen!
Helgen har varit så där jätte jätte bra. Vi firade Emma i lördas och kvällen slutade på Magenta.
Tina och Tobbe sov över här så i går var vi och fika. Guuudomlig brownie tog jag, jammi!
----
Nu till veckan ska jag först på ett informationsmöte på onsdag sen ska jag jobba i butiken fredag och lördag. Så kul att jobba i butik. Jag har fått svar på min ansökan på MQ och det såg braa ut..får se vad som händer.
Jag tycker faktiskt det är kul att söka jobb, än så länge iaf. Men ska ju börja jobba på riktigt från och med fredag och sen kanske jag får jobba lite extra i sommar. Så kul att jobba med Malin! haha vi skrattar så vi gråter.
----
Idag då! Jag har varit en riktigt hemma fru. Tina åkte hem tidigt tidigt på morgonen och Tobbe på eftermiddan. Så det var bara att ta fram damsugaren och skurmoppen och börja städa.
Sen började jag med middan som blev succe! Fläskfilegryta med vitlök och basilika med pasta. Sen blev det blåbärsmuffins till efterrätt.
----
Måste säga GRATTIS till Tobbe som fyller år idag, hoppas dom fira dej idag på träningen! ;)
Btw; Måste även säga tack till Linnea som svara på min fråga från förra inlägget. Tack för hjälpen nu ska jag försöka lägga upp mitt skydiveklipp!
----
Hade lite kul med mig själv förut medans jag väntade på att mina sambos skulle komma hem..
Trevlig kväll ifrån Vallagränd!

2011-03-12
09:39:41

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it
Lööördag morgong, underbart! Sitter här och äter furkost med Malin och lyssnar på Robyns skiva. Blir hon inte bara bättre och bättre? Sjukt bra!
Gårdagen jobbade jag med Malin och jag sålde en bröllopsklänning helt själv, även en slöja! Hon hade dock redan en klänning men jag fick henne att köpa en annan.
Man blir helt tagen av hur fina dom blir när dom får på sig allt, jag visste inte vad jag skulle säga ibland. Ska bli kul att jobba där i två veckor.
Idag är det fullt upp! Jag ska först hoppa in i duschen, städa och diska innan jag ska ner till stan och möta TIIINA.
Sen blir det tillbaka hit, fixa oss innan vi ska åka tillbaka till stan och hämta Tobbe.
Kvällen består av födelsedagsfest hos Emma! Ska bli kul kul. Jag börjar känna mig lite mer frisk så kanske blir ett glas vin eller två..!
På onsdags ska jag på informationsmöte för nått jobb jag har sökt, fråga mig inte vad för det har jag ingen anning om..heh!
Sen nästa onsdag händer det ännu större grejer!
Ha en bra helg nu!
xx
Sara
---
Btw; jag lyckas inte lägga upp klipp länge, någon som vet vad problemet är? Tack!
Måste ha nya sooolisar dom förra gick ju sönder i FIIJII

2011-03-10
23:38:51

HUNK!
Haaaaallå!
Ny design igen, gillar denna skarpt just nu men får se hur fort jag ändrar mig.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ner i sängen (madrassen på golvet). Imorgon ska jag jobba med Malin. Ska bli jättekul. Ska jobba där två veckor från och med nästa lördag. KUL KUL!
På lördag är det Emmas 20 års fest och då ska Tobbe och Tina sova hääär, mysigt!
Så har mycket att se fram emot nu, gillar stockholm starkt.
----
Som många andra så har jag IGEN fastnad för skandalsopan Big Brother. Men måste säga att när dom tog in hunken Patrik så blev jag ännu mer beroende..jammi!

2011-03-09
19:03:44

skydive

2011-03-08
10:39:54

8 Mars 2011
Hallå Hallå!
Som många säkert redan har förstått så är jag i Sverige igen. Det känns väldigt bra men kallt som tusan.
Jag landade i torsdags och det var min syster och Viktor som mötte mig på flyglatsen. Jag blev så glad!!
Det kom några tårar sen begav vi oss fort in i bilen.
Kvällen och fredagsförmiddagen spenderade jag i stockholm och på kvällen begav vi oss till Karlskoga.
Det var jättekul att se mamma och pappa igen.
På lördan kom mattias till oss och vi överaskade han med att vi skulle på släktkallas. Men det gick bra, han fick med sig två bullpåsar och en kakburk hem.
Sen började kvällen..Tina och my kom förbi och vi festade ordentligt, ÄNTLIGEN! Pappa bjöd på tequila och sedan bagav vi oss till Nightshift.
Jag träffade Tobbe och det känndes som det var ååååår sen, men kul att se han igen.
Kvällen slutade med att jag och Mattias tog en taxi hem..Då fick jag nästan damp! För det första så var det sviiinkallt, sen fick vi vänta på taxin i evigheter... I sydney hade det tagit en sekund plus att det hade varit varmt så man kunde ha gått hem...haha aja!
Söndagen var jag ett riktigt maraton. Jag han träffa Tina, My, David och Tobbe innan jag sa hej då till mina föräldrar.
Sen åkte vi till stockholm igen.
Igår började jag min första riktiga Stockholmdag med att tvätta, diska och handla med viktor. Sen skrev jag mitt CV och jag ska faktiskt på intervju redan imorgon!
På kvällen åkte jag till Erica och vi pratade massa roliga minnen från resan. Träffade även på Emma som hade fullt upp med att planera inför hennes fest på lördag.
Idag är Malin sjuk och jag är fortfarande lite halv förskyld sen resan. Så ska nog ta igen oss idag så vi blir friska fort. Blir att söka jobb, söka jobb och söka jobb!
Meeeen vet ni vad, jag ska få jobba med Malin nästa lördag i affären, ska bli jättekul!
Nu ska jag äta frukost.
Sara

2011-03-01
13:32:53

This is it

Tänkte göra en liten utvärdering nu, sista dagen på min resa, för den här gången.

Så allting började med....


..att jag och Erica tog flyget(en) till AUSTRALIEN


Vi besökte det världsberömda Operahuset



Hittade suuupersöta koalor




Såg kängrur för första gången men absolut inte sista



Åkte upp i Sydney tower och kollade in utsikten



Det var högt..


Vi såg aborginer, både riktiga och fejk


Lunchat i många fina parker




Träffat på många roliga filurer



Mycket Passion Pop blev det!




Vilket ledde till många utgångar


...som ledde till alldeles för mycket champange



Vi begav oss ut i vildmarken och besökte Blue mountains



Jag gick in för det ordetligt!



Vi fick jobb på Luna Park




Vi testade på Sushi train


Vi besökte den världsberömda stranden Bondi Beach



Jag åkte färja under Harbour bridge


Vi lämnade Sydney och begav oss ut på våran östkustresa med oz experiens!

Vi blev surfproffs


Vi festade en hel del på CHEEKY MONKEYS i Byron Bay



Vi stekte en hel del i Surfers Pardise




Bubbel Bubbel



Vi besökte Brisbane



Vi åkte till världens största sandö, Fraser Island








Vi åkte ut till outback, cattle station






Vi seglade whitsundays

Vi hyrde bil i Magnetic Island
Vi matade delfiner i Rainbow Beach


VI HOPPADE SKYDIVE I MISSON BEACH!


Vi gled runt i vildmarken i Cairns



Spanade in världens äldsta regnskog


Vattenfall!




Vi såg vilda krokodiler


Blev även en hel del festande i Cairns


Vi tog dykarcertifikat och gjorde nattdyk!


Vi åkte tillbaka till Sydney och firade jul



Nyår i sydney


Största fyrverkeriet jag nånsin har sätt



Vi firade min 21års dag :)





Jag beslutade mig för att ta en månad semester, i FIJI!



Jag seglade till barefoot Island

Festade loss på Mana Island


Spendera mycket tid på The Beachouse








Tack ALLA ALLA ALLA som har gjort min resa så underbar, det här är det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Nu längat jag så mycket efter nästa gång, ska vi säga om tre år?